[]

yurtdışına para gönderme

merhaba
yurtdışı para transferi deyince aklıma direk western union geliyor. nedir bu, ne değildir?

kredi kartım çalışmıyor ve yurtdışındayım. ailem para gönderecek. fakat sabit bir adresim yok ve iki günde bir şehir ülke değiştiriyorum. bu durumda WU kullanarak para gödnermek en mantıklı seçenek mi oluyor?

para gönderilirken alacak şubesi gibi bir şey belirtilmiyor umarım. çünkü benim hangi şubeden alacağım belli değil.

bir de WU acenteleri haftasonu açık oluyor mu?

tr.den postanelerde WU ortaklığı vardı sanırım.

alternatif var mıdır? bir kaç gün yetecek kadar param olduğu için olabildiğince çabuk gelmeli.

 
garanti hesapları varsa internet bankacılığından anında yapabilirler. (diğer bankaları bilmiyorum)

ya da banka şubesine gidip yapabilirler. (alıcı için şube değil ama ülke belirtmeleri gerekiyor)

geçen çin'e 150 euro gönderdik, 20 euro masraf kestiler.(internet üzerinden)
  • brkylmz  (13.06.13 17:55:25 ~ 17:55:43) 
Paypal ile çok az komisyonla internetten gonderilebiliyor. Nasil yapilir bilmiyorum ama bir arastir


  • ceycey e  (13.06.13 18:03:17) 
Garanti, akbank ve ptt ile gonderiliyor sanirsam WU araciligiyla


  • mat couthon  (13.06.13 19:27:28) 
wu ya alternatif aynı sistemle çalışan moneygram var.. bunun masrafları biraz daha uygun wu ya göre.. moneygram da sadece gönderecekleri ülkeyi söylemeleri geterli. siz o ülkeden herhangi bir şehirdeki moneygram acentasından paranızı alabilirsiniz. bunun için tek yapılması gereken, parayı gönderdiklerinde bankanın vereceği 8 haneli referans numarasını bilmenız. gönderdikten 10 dakika sonra sisteme düşüyor.


  • copy paste  (13.06.13 20:16:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.