[]

çok kısa ingilizce çeviri / yardımınıza ihtiyacım var

yardımınıza ihtiyacım var. google çeviri bir yere kadar işime yarıyordu ama bundan sonrasına yetmiyor. aşağıda bir parça var. ingilizce'ye çevirmem gerekiyor. parçayı şimdi yazdım. mümkün olduğunca kısa tuttum. çeviri sonrası ne isterseniz isteyin benden...

"Jamal 1985 yılında Amerika'nın Los Angeles şehrinde doğdu. Çocukluk yıllarının büyük bölümünü sokaktaki yaşıtlarıyla geçirdi. Uyuşturucu ve kötü alışkanlıkların etkili olduğu bir çevrede yaşıyordu. Anne ve babası onun iyi bir birey olması için çalıştı ama sokaktaki kavga ve çekişmeler ona daha cazip geliyordu.

2005 yılının Haziran ayında üzerinde büyük miktarda uyuşturucu ile yakalanarak tutuklandı. 5 sene hapis cezasına çarptırıldı. Hapiste geçirdiği yıllar sürekli kendini sorgulamasını sağlıyordu. İçeride Silas isimli bir tamirciyle tanıştı. Gün geçtikçe birbirlerine destek veren iki arkadaş oldular. Artık daha iyi bir hayat için nedenleri vardı. Hapisten çıktıktan sonra batı yakasında bir garaj kiraladılar. Tamir işlerinin yanı sıra araç boyama ve modifiye ile uğraşıyorlardı. Onlar beladan kurtulmak isteseler de bela onların peşini bırakacak mı göreceğiz."

 
Jamal was born in Los Angeles/Usa,1985.He passed on his childhood with his peers.He have lived in place which is affected by drugs and nasty habits.His family have tried to make him a good person but he has chosen the street life rahter than being good person.

He was arrested due to stocking large amount of drugs in in June of 2005.He had 5 years prison term.The years he passed in the prison provided him to ask himself.He met a repair-man in the prison called as Silas.Day by day,Silas and Jamel made themselves a pal of good friends.They had a better reasons to live because of their friendship.After the prison times,they rented a garage in west side.They were doing service thing,car painting and tunning(?).Despite they want be safe we will see trouble will be with them or not.
  • jpsartre  (10.06.13 03:34:08) 
jamal was born in los angeles in 1985.he passed most of his childhood years with his peers.He was living in a neigbourhood where the drugs and the bad habits were effective on him.His parents strived to make him be a good person but all the querrels and the fights in streets more appelling to him.He was arrested in 2005 with a great many drugs on him.He was condemned to five years in prison.The years which he passed in prison let him question himself.He met a man, named Silas,in jail.They become supportive friends to each other as days pass.At the end,they had a reason to have a better life.After having come out of jail,they rented a garage on the west coast.Besides the repair works, they gave car paint service and modify service.Despite their desiring to avoid trouble,will the trouble stop following them? we will see.


  • emesbin  (10.06.13 14:58:29) 
become fiili became olacak yanlış yazmışım :P


  • emesbin  (10.06.13 15:03:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.