[]

Recep Tayyip Erdoğan Diktatör Olduğunu Kanıtladı

Bugün soluduğum gaz sebebiyle kalbim 2 kez sıkıştı tamamen tesadüf eseri kurtuldum. Ben ve yanımdaki arkadaşlarım da aynı şekilde. Bunun yaşlısını çocuğunu hele evinde oturanını hiç söylemiyorum. Arkadaşlar şu an milletvekiline silah çeken, tarihi geçmiş toksik kimyasal gaz kullanan, insanları apartmanlardan toplatan, işkence yapan ve onlarca insanımızın doğrudan ölümüne yol açmış bir polis ordusu var ve emri başbakandan alıyor.

Lütfen uyanın artık. Recep Tayyip Erdoğan denen mahlukat Türkiyemizin başındaki Hitlerdir. Bu gazı 10 sn solumuş olan ne dediğimi iyi bilir. Lütfen yalvarırım yarın Sokağa çıkın! Kendi gözlerinizle görün, hiçbir şey ekrandan görüldüğü gibi değil. Bu bir film değil ve an be an yaşanan bir dramdır. Adı Diktatör Recep Tayyip Erdoğandır.

#DiktatörRecepTayyipErdoğan

Haksız mıyım? diyerek formata uyduruyorum.

 
haklısın kesinlikle. diktatörlük ve polis faşizmi sona ermeli eskişehirde benzer durumları yaşadık. polis gelene kadar sorun yoktu polisten sonra olaylar başladı.


  • tuborg yesili  (02.06.13 04:44:06 ~ 04:44:42) 
ne fark eder. milyonlarca insan bu durumdan habersiz televizyonlar haber vermiyor. herkes duymalı.


  • andy kaufman  (02.06.13 05:18:25) 
bugün hangi insanın evinde internet yok ki allah aşkınıza.. /:


  • i am so so serious  (02.06.13 05:23:55) 
@i am so so serious; haklısın ama bütün türkiye'yi istanbul'dan ibaret sanıyorsun. köydeki dedemin teyzemin yok interneti mesela. bizim evde var ama buna rağmen annem babam kullan(a)mıyor tek haber kaynakları radyo ve televizyon.

senin burda seslendiğin insanların zaten her şeyden haberi var. bazıları görmezden geliyorlar işlerine öyle geldiği için. ama evinde oturan yaşlıya çocuğa anne babaya burdan seslenemezsin. duymuyorlar, mışıl mışıl uyuyorlar çünkü şu an.
  • zetsuboushita  (02.06.13 05:38:04) 
kesinlikle haklısın ama arkadaşların değindiği gibi herkes internet kullanamıyor,evinde olsa bile.

kullanabiliyor diyelim ki,olayları çıplaklığıyla ve gerçekliğiyle yazan ekşi sozluk,ekşi duyuru vs dışında neresi var?

şahsen benim annemle babam internet kullanıyolar ama haberler için milliyet,sabah sitelerine girerler ancak.
  • GibsonRules  (02.06.13 10:25:46 ~ 10:26:05) 
Sadece 2 gündür yaşanan olaylar çerçevesinde değerlendirmek yanlış
Kimyasal silah yok bir kere
O biber gazının normal etkisi
Yaşananlara gelirsek bahsettiğin durumlar polisin öfke yönetiminden kaynaklı
  • pause  (02.06.13 11:36:02) 
kimsayal silahın olmaması durumu değiştirmiyor. faşistlik faşitliktir. öfke yönetimi halkta da var o zaman. polis böyle yapmaya devam ederse halk daha da öfkelenecek çünkü polis hiçbir olay olmadan halka saldırıyor bunu anlıyor musun?
polisin yaptıkları inan ki dehşet verici.
ayrıca biber gazıda basit bir şey değil. özellikle fazla kullanımı. bilmiyorum hiç maruz kaldın mı ama inan ki basit bir şey değil. uzaktan yaa ne olcak deniliyor olabilir ama biber gazıda ciddi bir silahtır.
  • tuborg yesili  (02.06.13 11:57:52) 
POLİSİN ÖFKE YÖNETİMİ Mİ?

Arkadaş sen nasıl bir gözlük takıyorsun ya?
Polisin kafasında kask/gaz maskesi, göğsünde siper, elinde cop ve biber gazı var.
Karşısında her yaştan ve cinsiyetten silahsız ve korunmasız HALK var.

Polisin öfke yönetimi diyor gel de çıldırma.....
Evimize kadar gaza boğulduk ulan asıl öfkeli olan BİZİZ!
  • i am so so serious  (02.06.13 16:03:34) 
Bu ülkede hala Polisin kendi başına hareket ettiğini sananlar var

KAFAMI DUVARLARA VURMAK İSTİYORUM

ADAM DİKTATÖRLÜĞÜNÜ İLAN ETTİ UYANIN ARTIIIIK!
  • i am so so serious  (02.06.13 16:04:38) 
i am so so serious +1000


  • tuborg yesili  (02.06.13 16:06:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.