[]

Provokasyon İddiası!?

Bazı çevreler Taksim Direnişi'nin provokasyon olduğunu iddia ediyorlar.Bizzat orda olan arkadaşlarımdan iyi haberler almıyorum.Tamamen provokasyon olduğuna inanmıyorum fakat bu durum şu an kötü kişiler tarafından kullanılıyor mu?Nedir durum anlam veremiyorum.




 
Provakasyon falan yok. Bİz oradayken 2 mal vakıfbankın camlarını indirdi millet az daha linç ediyordu


  • efrasiyab87  (01.06.13 00:58:11) 
facebookta benim gördüğüm manzara hiç de böyle provakasyonla uzaktan yakından alakası olmayan insanların orada olduğunu gösteriyor. 1 mayısta taksime çıkanlar da orada ama çok daha büyük bir şey var bugün. ve ben tanıdığım bu insanların olayı örgütlü bir şekilde yanlış lanse ettirdiklerine kesinlikle inanmıyorum.


  • nilmiye  (01.06.13 00:58:31) 
Neyin provakasyonu?

Yeter ulan! Boğazımıza kadar geldi.
  • otonom  (01.06.13 00:58:53) 
Taksim olayları büyük ihtimalle gelmiş geçmiş en demokratik eylemdir. Herkes, her cepheden insan orada. Provokatör sivil polisler falan da var arada ama inanılmaz güzel bir eylem. Kafaya gaz yenmediği sürece tabii.


  • whoosie  (01.06.13 00:58:55) 
cumhuriyet mitingi vs. gibi sacmaliklara bir an bile prim vermeyen biri olarak kesinlikle boyle bir iddiaya inanmiyorum. yillarin birikmis ofkesi soz konusu ve olaylar organik bir sekilde sosyal medya uzerinden ve gozumuzun onunde gelisti. bu seferki tamamen demokratik bir tepki ve umarim kolay kolay da bitmez.


  • chavezding  (01.06.13 00:59:01 ~ 01:00:22) 
Benim onlarca arkadaşım taksimde, hiç birinin birbiriyle alakası yok. Biri ülkücü, diğeri İskenderpaşa cemaatinden mi ne, biri İTÜ taşkışla eşrafından, diğeri beyaz türk, biri BDP'li falan. Provokasyon illa ki vardır ama bu sefer değil. Yurtdışından provokasyon var falan diyen varsa: cnr0.org


  • roket adam  (01.06.13 00:59:24 ~ 05:06:23) 
bundan aylar önce bu proje kesinleştiğinden beri insanlar her gün oralara gidip oturdu kitap okudu ve orayı kullandılar. o zamandan beri bi provokasyon olamaz. ama bdpli milletvekilini ilk olarak gördüğümde orada ben de şüphelenmedim değil. bence şu an tüm yurtta bu olayla alakası bulunan kimse provoke amaçlı gitmiyor. ama bi yerde başlangıçta veya olayın hız kazanmasında birileri bir şeyler yapmış mıdır? bilemedim...


  • pek vokal  (01.06.13 01:04:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.