[]

bisiklet sürerken üreme organlarının tarumar olması

evet inanır mısınız? var böyle bir şey.. "hadi lan ordan" dediğinizi duyar gibiyim. neyse..
az evvel hadımköye bisletimle giderken şu kışla var ya mobilyacılar sitesini epey geçtikten sonra, onun önünde falan sakin sakin giderken toplara ve erektil organa iğneler batmaya başladı. o sıra kısa süre bütün ağırlığımı (86 kg) vererek oturmuştum bacaklarımı dinlendirmek için, uyuşma ondan mı olmuştur? yoksa bugün her zaman güç bela 1 saat 5 dakikada tamamladığım yolu 45-50 dakika gibi kendime göre rekor bir sürede geçtiğim için mi olmuştur?



 
kastığın için (45 - 50 dk) olmuştur. bir süre dinlendir takımları. raad ol.


  • sen git ben geliyorum  (28.05.13 09:15:09) 
ara sıra bisikletten inmesen bile ayağa kalkabilirsin.


  • huzursuz adam sendromu  (28.05.13 09:27:43) 
  • raif_efendi  (28.05.13 09:50:41) 
o bölgesi korumalı taytlar var. bisiklet taytı, jel tayt filan olarak geçiyor sanırım. internette bulabilirsiniz.


  • robin sparkles  (28.05.13 10:47:11) 
öncelikle... uzman geldi, çekilin dostlar :)
lisanslı ve milli bisikletçi tavsiyesidir, çevrenin bakışlarını dert etmeden pedli tayt / mayo gi-ye-cek-sin! zira, pedli tayt üreme organlarına vücut ağırlığı ve bisikletin hızıyla oluşan baskıyı azaltır, kan dolaşımını hızlandırır. Kısaca kıçın başın ağrımaz. pedlerin dereceleri vardır, bunları renklerine göre anlayabilirsin: mavi olanlar günlük 1-2 saatlik binişler için, kırmızı olanlar 3-5 saatlik sürüşler, turuncu olanlar 5-8 saat üzeri, siyah olanlar tüm gün.

en yakınında decathlon var, orada 30-120 lira arasında bulabilirsin. Unutmadan sele boyunu ve selenin boru üzerindeki konumunu, fazla ileri mi yoksa geri mi, ucu yukarımı bakıyor aşağıya mı... önemlidir.

bir günde sabah 6 gece 1, 210 km yol yaptım bir bok olmadı.
  • mahsus mahal  (28.05.13 11:27:01) 
bisleti işe giderken kullanıyorum, bi esenyurttan da, hadımköyden de taytla geçerim, sorun değil (vücuduma güveniyorum) ama iş yerinde yağ pas içinde çalışan, demir büken, kaynak yapan 30 delüğanlının, bizim karadenizli patron ve ofis elemanlarının karşısına tayt ile çıkmam öğlen yemeğinde tek gündem maddesi haline gelmeme neden olabilir. :/


  • ismail yk  (28.05.13 11:34:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.