[]

O kadar müteşekkir olacağım ki bir yol gösterene

Merhabalar sevgili dostlarım,

Askerliğimin tecili bu yıl bitiyor ve benim güz dönemine tam zamanlı çalışmama izin veren, aynı zamanda da para ödemeyeceğim bir master ayarlamam gerekiyor.

ALES'e girdim, bir 90+ alırım herhalde. 2.7 GPA ile Koç Bilg. Müh. (Burslu) Mezunuyum. 2 yıllık yazılımcılık tecrübem var.

Bana okullar, master programları önerin. Orası olmasa şurası kesin olur deyin.

Okulu bir yıl uzatıp burs kaybetmiş, aynı zamanda kyk'dan kredi almıştım. Onları ödediğimden beleş bir program olmak durumunda. Tabii tam zamanlı çalışmam da aynı şekilde elzem.

Yardımcı olan herkese şimdiden çok çok teşekkürler.

esinecan@gmail.com üzerinden veya buradan bekliyorum tavsiyelerinizi

 
sakarya üniversitesi - e-mba
pek çok arkadaşım bu vasıtayla askerlik ötelediler

  • acilin ben akrebim  (21.05.13 12:06:17) 
bence askere git. askerliği tek tip olarak 9 ay yapılma planları var.

okul diyosan gebze yüksek teknoloji enstitüsü. ara sıra okula gitmen lazım ama.
  • merhum  (21.05.13 12:26:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.