[]

Beyaz show

La bi bana mı çok sıkıcı geliyor? Hiç komik değil ki. Millet niye seviyor?




 
çünkü başka bir show programı yok o saatte izlenecek, kaliteyi iyice düşürdüler


  • srtm  (20.05.13 15:10:01) 
çocukken izlerdim. şimdi izlemiyorum pek. bana komik gelmiyor evet.


  • benaslindayohum  (20.05.13 15:11:13) 
beyaz'ın esprileri bazen iyi oluyor. bi de yaptıkları videolar falan. ben bunlar yüzünden izliyorum ama genelde iyi konuk olursa


  • zimparakagidiyla31cekenpinokyo  (20.05.13 15:25:36) 
yıllar sonra geçen ay bir göz attım, espriler ucuzlamış, tavır bi türlü ilerlememiş hep aynı hep aynı, beyaz'da böyle bir conan'a bakıp oradan esinlenme minik tavırları sezdim filan ayrıca biriyle dalga geçerken bayağılıklar.

daha da izlemem.
  • agy3  (20.05.13 15:48:34) 
Orta yaş üstü için Beyaz, evin efendi oğlanı çünkü. Marjinal değil, çıkıntıları yok, esprileri her zeka seviyesinin anlayacağı cinsten.


  • triacilgliserol  (20.05.13 16:08:41) 
bu format bayali uzun zaman oldu. eleman tutup seyirciyi komutla alkislatmasi bile batiyor bana. her kanalin bir acun'u yok


  • 102030  (20.05.13 16:30:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.