[]

seri eksi oy

bu seri eksi oy veren insancığa sözlük yönetiminin yapabileceği bir şey var mı yoksa ben de allah ne verdiyse önüme geleni seri eksileyebilir miyim?




 
geçen sedet yazmıştı. belli bir sayıdan sonra değerlendirmeye alınmıyor onlar diye. ama neyi ne kadar kapsıyor bilemem.

sözlük yönetiminin herhangi bir yaptırımı yok ama.
  • sen git ben geliyorum  (10.05.13 23:15:26) 
verilen 2 oy arasında süre yoktu eskiden, makineli tüfek gibi eksiye abanılıyordu. 2 oy arasına azıcık süre koydular önlem baabında. beta'da da sanırım 3-4 oydan sonra bir süre beklemek gerekiyor. ama tabii ki önüne geçilemiyor malesef. istediğiniz kişiye istediğiniz gibi oy verebilirsiniz siz de.


  • sizofren hayaller  (10.05.13 23:16:16) 
eksisozluk.com bu tarz entryler girenleri seri eksiliyorum ben de.


  • tescillimarka  (10.05.13 23:21:41) 
Sözlük gün doğumunda güncellendiği zaman seri verilen oylar siliniyor. O nedenle herhangi bir yaptırıma gerek kalmıyor.


  • syd  (11.05.13 00:01:20) 
o değil de çoklu hesaplara izin de çıktığına göre ve oy verebilmek için çaylak olmak da yettiğine göre elamanın birine kafayı takıp 10-15 hesap açmak suretiyle seri eksilersek bunun hükmü ne olur?


  • aynshinqaf  (11.05.13 01:15:29) 
O, çoklu hesabın suistimaline girer, uçarsınız.


  • syd  (11.05.13 12:28:34 ~ 20:35:49) 
@syd hemen hemen her gün seri eksileniyorum ve dediğin gibi -tam olmasa da- sıfırlanıyor-du ta ki bugüne kadar. neden sıfırlanmadı peki?


  • aynshinqaf  (19.05.13 20:32:04) 
Bu manuel bi' şey değil. Yani birisi her gün siliyor veya silmiyor diye bi' durum yok. Sistem otomatik olarak temizliyor. Ha seri oylama yapılmamıştır veya farklı kişiler oylamıştır, o zaman yapacak bi' şey yok.


  • syd  (20.05.13 00:44:59) 
otomatik olduğunu ben de biliyorum lakin baştan sona alayı oylandı. yani seri. ayrıca farklı kişiler olamaz çünkü aynı gün içinde en alakasız entry'ler bile oylandı. böyle şeyleri takan biri değilim ama her gün de olmaz be...


  • aynshinqaf  (20.05.13 01:23:33 ~ 01:27:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.