[]

yarın ilk iş günüm ama

staja başlayacağım. biliyorum ki bulunduğum durum için saçma bir hareket. ama bu da benim en büyük zaafım ve dünya karşımda olsa hiç bir şeyi tanımam konu galatasaray olunca. şampiyonluk kutlamaları falan derken ancak gelebildim eve, uyursam sabah kalkamamaktan korkuyorum. ilk günden geç kalmamak için uyumamaya karar verdim. ayık kalmak için ne önerirsiniz?
(evde kahve yok )



 
2 saat bile olsa uyumanı öneririm. ofisin rehaveti çok afedersin ağzına s.çıacak.tuvalete diye çıkıp klozetin kapağını indirip uyuklarsın yoksa.
kıyafetlerini hazırla. kahvaltıda yiyeceklerini hazırla.
ve hemen uyu; kalkınca çabucak çıkarsın evden.


**ayrıca; elma, tomurcuk/earl grey çay, ılık duş.
  • jimjim  (06.05.13 02:34:51) 
2 saat uyuyacaksan hiç uyuma derim ben. az uyumak her zaman uyumamaktan kötüdür. ben oyun oyna film izle derim. duş muş sakın alma gidene kadar. ofiste oyalanırsın facebook candy crush vs.vs.


  • aelfinn  (06.05.13 02:46:30) 
Uyuma konusu kişiden kişiye göre çok değişen bir şey ama ben olsam ne yapardım onu söyleyeyim en azından. Saat kaçta uyanman gerekiyor bilmiyorum ama şu an saat 3 olmak üzere. Eğer 7-7:30 gibi uyanman gerekiyorsa 4 saat uyuyabileceğin anlamına geliyor ve bence bu dinlenmek için makul bir süre (özellikle de kutlama yaptığın yorgun bir gecenin ardından en azından 4 saat uyuman iyi olur) ama mesela sadece 2 saat falan uyuyup sabahın 5'inde falan kalkman gerekiyorsa (ki bu kadar erken kalkman gereken bir staj için allah kolaylık versin diyorum) bence de hiç uyuma daha iyi.


  • a day at the races  (06.05.13 02:58:28) 
bilgisayarına alarm programı yükle, alarmı kur, bilgisayarını açık bırak ve bence birkaç saat de olsa uyu.

windows vista (hala kullanan varsa) ve windows 7 için alarm şeysi www.julien-manici.com

not: bilgisayarının sesini sonuna kadar açmayı, nefret ettiğin bir şarkıyı ayarlamayı da unutma.
  • hubaku  (06.05.13 03:04:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.