[]

Justin bieber çılgınlığı

Nedir özellikle 16 17 lik kızların buna hayranlığı
İtü de çılgına donmusler bunlar.Niye seviliyor ?



 
popüler çünkü.


  • cilgin fantezilerin adami  (03.05.13 01:14:35) 
Böyle hayranlıklar gayet normal, eskiden "duran duran" varmış, teyzem görünce hep gençliğini hatırlar çok severmiş adamları, benim ergenliğimde "blue" vardı millet kavga ederdi "duncan daha yakışıklı" hayır "lee daha yakışıklı" diye, benim müzik zevkime uymadığı için ben daha çok "the rasmus" ve "linkin park" a takmıştım, Lauri'ydi, Mike'tı pek severdim..

Şimdi bu çocuk var birileri daha vardı 5 tane mi 6 tane mi ne çocuklar unuttum grubun adını ama o gruba karşı da ilgi hat safhada..

İnsanların birilerini sevmesi, hayran olması kötü bir şey değil de bu manyaklık yahu, 1 saattir şu velet için yaptıklarını izleyip izleyip gülüyorum, ağlayan falan var o derece ne diyim ailelerine sabır dilemekten başka yapacak bir şey yok..
  • mutekebbir  (03.05.13 01:27:25) 
Ben pek garipsemiyorum bu durumu. İnsanlar neden takıyor bilmiyorum. Adamda kendince bir tip var, yani tipsiz bir herif değil. ABD'deki bu tarzda insanların hepsi zaten aynı kefede. (pitbull, david guetta, lady gaga, rihanna) öyle bir pazarlıyorlar ki... herneyse bu saydığım isimlerin şarkılarını çoğu zaten kendi yazmıyor. sadece fiziksel görünüşleriyle, farklarıyla aşırı ön plana atılıyorlar medya sayesinde bundan ibaret. Yani birinin pitbull hayranı olmasıyla justin bieber hayranı olmasında fark yok benim için. Öyle ki pitbull'da bana göre ne tip var ne ses, bütün şarkılarında dümdüz konuşuyor zaten. Tek yaptığı konserler nasıl oluyor bilmiyorum adamın düetsiz bir şarkısı yok onu kaldıran yanındakiler zaten.

Yaşını bilmiyorum ama ben küçükken 90 ların başında tziano ferro vardı, blue grubundakiler vardı nysc vardı, backstreetboys vardı. kızlar o zamanlarda bunlara hayrandı.
  • secilmis uye  (03.05.13 01:48:10 ~ 01:50:14) 
  • bir ileti paylastim  (03.05.13 02:12:51) 
bizim ortaokul bönemlerimiz baby-face boys band dönemleriydi ben pek bir yabani olduğum için bi halt hissetmezdim ama bütün kızlar bayılırdı
düşün ki internet yok, hiç birimizde bilgisayar bile yok cep telefonu ne ki en önemlisi paramız yoktu ki dergilerden resim filan keserlerdi poster bulabilen şanslı veya zegin olanlardı..
yani kadın kısmısı genelde b.kunu çıkartır bu sevme olayının zaten yeni bişey değil
e şimdiki kızların bi de tüm maddi imkanları var ve dünyayı kasıp kavuran bi pop-star yok şu sıralar farkındaysan bieber veledi çıktı tüm dertlere derman oldu.
  • niye ama  (03.05.13 02:17:43) 
Zamanında boy band'lerin sevilmesiyle aynı olay ama tek fark bugün bu insanlar hem kolay ulaşılabilir hem de seven sevmeyenler çok kolay birlik olabilir. Yani eskiden blue zamanında diyelim, aylık blue jean falan alırdık(sanırım) işte içinde blue varsa vardı yoksa yoktu. Şimdi öyle değil ki, justin geldi, gitti, sıçtı, ishal oldu her şeyi paylaşılıyor ve bu nedenle takipçilerin hayatında daha çok yer kaplıyor. Ve bu kadar takipçi sonuçta o kişiyi "ilahlaştırıyor" ve bir "rekabet" ortamı doğuyor. Bu rekabet de hayranların hangisinin "en hayran", hangisinin "en aktif" olduğu üzerinden devam ediyor. Ve o kadar o kadar çok kişi var ki bu iş dipsiz bir kuyuya dönüyor kazanan justin bieber tabiki.


  • dampire  (03.05.13 02:20:03) 
  • Fakin idiyıts  (03.05.13 03:52:37) 
nedeni bu: www.ntvmsnbc.com


  • cek  (03.05.13 08:30:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.