[]

korku filmi onerisi istiyorum

hemen başlıyacam izlemeye. katilli filmlerden korkmam paranormalleri severim rec ve paranormal activity turude sevmiyorum.

edit: the exorcist başladım şans dileyin


 
  • halitkin  (24.04.13 01:05:28) 
cabin in the woods, skeleton key, the caller...


  • ohtararan  (24.04.13 01:19:12) 
eger exorcist'i begenirsen, "Devil Inside" izlemeni oneririm. yanilmiyorsam 2011 veya 2012 yapimi.


  • emfuzi  (24.04.13 01:39:39) 
Shutter (2004)


  • jacque  (24.04.13 02:20:49) 
jacque +1

Shutter uzakdoğu yapımı mükemmel bir film.spoiler vermek güzel olmaz sonundaki bağlanan kısım ve son odadaki görüntü adamı geriyor cidden
  • maschinengewehr  (24.04.13 02:33:24) 
(bkz: pet sematary)


  • historien  (24.04.13 14:37:55) 
cannibal holocaust..

korku+yamyam karışık bişey. iğrençtir az buçuk.
  • sener sen  (24.04.13 16:07:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.