[]

Hijyen hastasi bir hatunla sevgili olmanin zorluklari nelerdir?

Hastalik zamaninda biraz ileri derecedeymis sanirim ama eskiye nazaran suanda daha hafifmis. Erkek tarafina ne gibi zorluklar yasatir, nelere dikkat eder bunlar? Aramizda hijyen hastaligi olan ve ya bu tur biriyle birlikte olan biri var mi?




 
dişler tırnaklar ense çoraplar koku kıllar ...

gider de gider.
  • cecilia  (22.04.13 12:46:09) 
yakın bir arkadaşımız var hijyen manyağı olan. çok hoş kız, etrafında erkek görmedik. illallah etmiş insanlar artık. arada telefonunu açıp, bataryasını falan siliyor.
kendi arkadaşım için konuşayım. elleri terliyse karşıdakinin , tutmaz. otobüsten inince ellerinizi silmezse karşıdaki, dokunmaz. yemekten sonra dişler fırçalanmadan öpüşmez. gider de gider gerçekten...

  • kırmızıkaşekaban  (22.04.13 12:49:54) 
Zor iş yani. Yol yakınken dönsek mi acaba?


  • mountaincat  (22.04.13 12:51:30) 
(bkz: monk)

bu dizinin ilk birkac bolumunu izlemek, bu konuda cikilabilecek en ust noktanin ne olduguna dair fikir verir.
  • chronic unholy  (22.04.13 12:52:03) 
çoluk çocukta da olacak bu tür şeyler muhtemlen


  • kargn  (22.04.13 12:52:46) 
olumlu yanları da oluyor, her zaman evinin tertemiz olması, çok sağlıklı yemekler yapabilmesi, vücudunun her an tertemiz olması gibi.

siz de temizliğe çok dikkat eden birisiyseniz güzel bir ilişki olur.
  • [silinmiş]  (22.04.13 12:58:07) 
Temizliğe dikkat eden birisiyim, öyle de hatunları severim zaten ama iş obsesif bozukluk derecesinde olunca uyum sorunu yaşanır illa ki. Bir de işten güçten her zaman pırıl pırıl gezemiyoruz haliyle.


  • mountaincat  (22.04.13 13:01:01) 
etraf kirlenicek ustum kirlenicek diye sevismemeye kadar gider abi o.. hastalik derecesindeyse tabi


  • babamasoliimbananickaldirsin  (22.04.13 13:05:32) 
içinde yoksa böyle temizlik hastası biri değilsen bu iş olmaz hacı, evin temiz olacak diye bu çile çekilmez amk,insan gün geliyor iş çıkışı eve gelince çorabını sallaya sallaya hunharca fırlatma istiyor.


  • Golgi  (22.04.13 13:06:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.