[]

yorulunca kulak tıkanması?

Spor salonunda çalışırken aslında çok yorulmasam da bir yerden sonra kulaklarımdan biri sanki tıkanıyor.
kendi nefes alışımı falan duymaya başlıyorum ve çok sinir bozucu bir hale geliyor. "tam tıkansın bari de nefes alışımı duymayayım" diye saçma sapan burnumu çekip duruyorum.
Muhtemelen buna bağlı olarak da bir süre sonra esnemeye başlıyorum.evet spor yaparken esniyorum :)

Spor dediğimiz hafif ısınma ve esneme hareketlerinin ardından çok ağır olmayan ağırlıklarla çalışmak.

Önemli bir şey olduğunu sanmıyorum,merak ettim sadece.Doktora gidiniz demeyiniz lüfen bir bilginiz yoksa.(diyorsan ki "bu kulak zarının bilmemnesinin hasarlı olduğunu gösteriyor olabilir,gelecekte çok daha önemli sorunlara yol açabilir", o zaman izin veriyorum)

 
bugun benim de oldu.futbol maçı yapıyorduk.Belli bir süre koşudan sonra sağ kulağım tıkandı.dediğiniz gibi nefes alışımı felan duyuyordum.Bende şu havuzlarda kulak açmak için yapılan balon hareketini yaptım.ağzı,burnu kapatıyosun.sonra deli gibi üflemeye başlıyosun.ağız burun kapalı nerden çıkıcak o hava.aşşağıya çok yol var.direk kulaktan fırtladı ve o tıkanma geçti haberin olsun :)


  • artikbenimdebirvolvomvar  (12.02.09 01:11:53) 
kulağınızda kir birikmiş, terleyince kabarma yapıyor.


  • kopuk ucurtma  (12.02.09 01:18:32) 
sinüslerinize baktırmakta yarar var.


  • selim alai  (12.02.09 09:37:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.