[]

Work And Travel Las Vegas

Dostlar,

Work and Travel ı Las Vegas ta yapan ve las vegas a gidecek bi ademoğluna tavsiyelerde bulunacak biri var mı? nereye gidilir nerelerde kalınır, neyle seyahat edilir. bi yardımcı olun be.


 
terry gilliam'ın tavsiyesi şöyle; "sakın las vegas'ta uyuşturucu kullanmayın"

(bkz: fear and loathing las vegas)
  • ecnebi  (12.02.09 02:05:05) 
hımm öncelikle umarım düzgün bir şirketle gidiyorsundur temennilerimi ileteyim yoksa oralarda dımdızlak kalma aman diyim:)
bunun dışında nerede kalınır diyorsan aslında bunu şirketinin ayarlamış olması gerekirdi ama yok şirket falan dersen las vegasda fetocular var, onlar hemen türklere yardımcı oluyorlar genelde (tabii kira ödemen karşılığında) aslında fetocuların yöntemi genelde şöyle oluyor kendi bulundukları evlerden atılmış gençlerin yanına yönlendiriyorlar seni, para karşılığı kalırsın onlarla birliktei, içki içmezler v.b ama sanada pek karışmıyorlar genelde para verdiğin sürece sorun çıkmıyor.

bunun dışında seyahet konusunda şehir içi için otobüs en iyi çare diyebilirm, ama eğer varsa bir kaç arkadaşın para birleştirip araba almak en mantıklısı çünkü gerçekten ucuz ve o sıcaklarda otobüs beklemek gerçekten işkence.

hımm başka ha birde kumarhanelerde içki bedava, gidip oturup bir dijital oyun masasına 100 dolar yerleştirip oynuyormuş gibi yaparak tüm gece boyunca bedava içki içmek hoş bişi, ama bu strateji ile kafa iyi olduktan sonra toplamda 280 dolar kaybedip zararla las vegasdan ayrıldığımıda belirteyim.

başkada son tavsiye olarak içimden gelerek söylüyorum gitmeyin:) değmez paranızla rezil olmaktan başka bir şey değil, sanırım amerika ile beraber dünyanın 13 ülkesini dolaştım 3 ündede 5 aydan fazla yaşadım ve work and travel kadar salakça bir işe kalkıştığım için pişmanım o pararyla çok daha mantıklı işler yapılabilir en kötüsünden interrail yapılır. yada ortalamanız iyi ise erasmua başvurun, aisecle gidin olmadı para biriktirip yurtdışındaki bir ünide master yapın. work and travelı şimdi cvme bile yazmıyorum açıkcası çünkü amelelik yapıp döndüm başka bişi diil:)

tabi bunun dışında aklına gelen sorular olursa yardımcı olurum elimden geldiğince.
  • bir zamanlar cocuktum  (12.02.09 07:36:13) 
mike figgis'in leaving las vegas'ına bakarsak da "las vegas'ta alkol almayın" diyebiliriz. zorlama olur ama diyebiliriz yine de :)


  • coffee and cigarettes  (12.02.09 07:49:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.