[]

[eksi sözlük] nick alti butonlar kayip

nick altinda görülen msj,?, oylama butonlari kayboldu.
n'oldukine?



 
KUllandığınız tema ile ilgili bir sorun olabilir. Başka bir tema ile deneyin...


  • crown  (11.02.09 16:55:01) 
ctrl + f5 yapın.
olmazsa büyük ihtimalle firefox kullanıyorsunuz. firefox'u kapatıp açın.
o da olmazsa bilgisayarı kapatıp açın düzelir.

büyük ihtimalle başka tema da deneyemezsiniz şu anda o kontrol merkezi'ne filan da girmiyordur. hatta firefox'tan bile çarpıya basıp çıkmazsınız. ctrl+alt+del yapıp programı sonlandır demeniz gerekbilir. nedenini bilmiyorum da firefox'tan kaynaklanan bi sorun bu internet explorer'da böyle olmuyor bildiğim kadarıyla.
  • tepedeki psychedelic adam  (11.02.09 16:55:11 ~ 16:57:31) 
@crown
yillardir kullandigim tema, yeni degismedim ki simdi bozulsun
@tepedeki adam
evet firefox, kapatip tekrar acmama ragmen bir degisiklik yok
  • shi aila  (11.02.09 16:59:02) 
yeni yazar danışma bürosuna sordu bugün biri. bi bakın isterseniz.


  • deckard  (11.02.09 17:02:19) 
adblock benzeri bir engelleme ya da greasmonkey türü bir script eklentisi var ise o da engelleyebilir. Başlat- programlar- mzilla firefox- Güvenli Kip ile açıp ekşiye tekrar giriş yapın bakın bakalım orada mı butonlar, orada ise eklentileri tektek deneyin.


  • edip  (11.02.09 17:06:11) 
kimse sormasa farketmicekmişim. 1601 snoopy lovers da o tuşlar doğuştan yok. entry nin üstüne gelince çıkıyor. belki temanın özelliğini değiştirmişlerdir? (olur öyle şey bilmiyorum)


  • hia  (11.02.09 17:16:19 ~ 17:16:54) 
@deckard, hia
refresh, restart ise yaramiyor. firefox'dan kaynaklaniyor olsa gerek. simdi ie'de denedim, sorunsuz cikti hepsi. tema'da degil sorun.
@edip
güvenli kipte de cikmadilar lakin. daha dün hepsi burdaydi. yeni birsey de indirmedim, yüklemedim pcye.
  • shi aila  (11.02.09 17:23:30) 
firefox'ta tools - clear private data'dan cache'i temizlemeyi deneyin.


  • ainothia  (11.02.09 17:39:31 ~ 17:40:37) 
@shi aila

benim başıma da aynı şey gelmişti de ben mesela bu duyurudaki soruları da açamıyordum. sizde yine bu yapılabiliyor. bilgisayarı yeniden başlattınız mı bilmiyorum ama bunu yaparsanız kesin açılır diyorum. ama her seferinde böyle olduğunda da bilgisayarı yeniden başlatmak olmaz. bi çözümü olması lazım.

bende şu cache temizlemesi de işe yaramamıştı ama yaraması lazım gibi aslında.

@hia

bütün temalarda öyle değil mi zaten? üstüne gelince çıkar o tuşlar.
  • tepedeki psychedelic adam  (11.02.09 17:42:59 ~ 17:45:08) 
operada açtım temayı değiştirdim yeniden firefoxda açınca düzeldi.
ayrıca teşekkürler hia.

  • yuzunudokmekucukkiz  (11.02.09 17:49:58) 
Yeni bir firefox profili oluşturup ordan girmeyi denemek, sorunun kaynağını anlamana yardımcı olacaktır. Firefox profilleri hakkında bilgi edinmek için şöyle bir google araması yapılabilir: tinyurl.com


  • edge_nabby  (11.02.09 17:57:20) 
yardimci olmaya calisan herkese tesekkür ederim. cache'leri temizledim, butonlar tekrar belirdi, sorun ortadan kalkti.


  • shi aila  (11.02.09 18:08:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.