[]

klavye hakkında

laptop klavyemde ilginc seyler oluyor. ilk once y, u, h, j, n ve m tuslari calismamaya basladi bu sabah tüm tuşlar düzeldi sadece j ve h çalışmadı şimdiyse u ve m yine gitti klavyeye bakarsak bi düzen içinde olan tuşlar bozuluyor. arada gidip geliyo yani tuşlar teknik destek almadan kendi halledebilir miyim?




 
muhtemelen sıvı teması olmuş. benim de başıma gelmişti. en son m,n ve v harflerini çalıştırmamaya karar vermişti.

gittim yazıcıoğlundan klavye aldım 40 küsür liraya (Casper Netbook'du) klavyeyi çıkardım (kasayı açmadan çıkıyordu) ve yenisini taktım çalıştı.
  • Argaeos  (19.04.13 11:55:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.