[]

Ayda 250 lira taksitle gidebileceğim güzel bir ingilizce kursu?

Ayda en fazla 250 lira verebiliyorum. İngilizce temelim var sayılır. Gramerim pek kötü, kelime bilgim hayli geniş. Gramer ağırlıklı ders veren bir kursa ihtiyacım var. İngilizce öğrenip yüksek lisansa girip 2. sene erasmusla bir ülkeye gitmek istiyorum.

1- Var mı bildiğiniz kaliteli ve şartlarıma uygun bir kurs?
2- şu erasmuslu falan planım, çok mu zor? (y.lisans gazetecilikten yapacağım)

Not: İstanbul / Bakırköy'deyim.

 
sırf ingilizce öğrenmeye bir sene harcarım diyebiliyorsan bedava öğrenebilirsin. şöyle ki öss (yeni adı neyse işte) ile ingilizce eğitim veren bir üniversitenin en dandik bölümüne yerleşirsin. hazırlığı okuduktan sonra da bırakırsın. harçlar da kalktı artık, bedavaya halletmiş olursun. ama 1 senen ingilizce okumayla geçer.

ben hazırlık okurken sınıfta bir amca vardı, sırf ingilizce öğrenmek için en düşük puanlı bölümü yazıp gelmişti. hazırlıktan sonra bıraktı.
  • darkredanger  (14.04.13 20:32:01 ~ 20:33:10) 
amerikan kültür dernekleri ve british culture iyidir gramer için. kendi kendine bir şeyler yapmak içinse çok faydalı siteler var. misal; www.voscreen.com hem eğlenceli vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın. hem de çok yararlı.


  • nedenelf  (14.04.13 20:41:56) 
www.voscreen.com tarzı bildiğiniz başka siteler var mı acaba ?


  • serkanburuk5  (15.04.13 09:53:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.