[]

cs 1.6 server

cs' ye yillar sonra nostalji amacli bir el atayim dedim :) eger hala oynayan kalmissa bildigi saglam 1.6 serverlari yazarsa berhudar olurum. eskisi gibi revacta olmadigi icin lamer sayisinda azalma gorulmustur heralde, zevkli olabilecegi kanisindayim.




 
cok tesekkurler yardim icin. bol alternatifim oldu :) kaliteli ve duzeyli olmasindan dolayi tercih sebebi olabilecek favori serverlariniz varsa onlari da belirtirseniz kral olur.


  • ak you war  (07.02.09 21:48:02) 
kaliteli - düzeyli cs server yoktur arkadaşım. her sunucunun yaş ortalaması 13-14'lerde seyretmekte. birisi buraya gelipte "bak burası çok kaliteli ölüyorum buranın hoş sohbetine" derse sakın inanma, reklamdır. sebebi ise her sunucuda 100 kontör karşılığı 1 aylık adminlik satılmakta. malum, her velet admin.


  • cevaps  (07.02.09 22:34:43) 
bazı serverlar şifreye karşı program yükletiyor ,cevaps'ın da dediği gibi 50 - 100 kontör karşılığı admin oluyorsunuz,birçok server da wall şifresi yazıp adam öldürmeyi zekice(!) sanıyorlar adam admin küfretsen heme atıyor biraz gıcık bir durum.


  • madrigal  (07.02.09 22:43:28) 
eskiden ust duzey klanlarin gunun belli saatleri arasinda duzeyli oyun oynanan serverlari vardi. o bakimdan sormustum. gerci benim makina 64 bit oldugundan sXe calistirmiyormus. dolayisi ile seceneklerim daraldi. simdi sXe istemeyen 1.6 serverlarina ihtiyacim var.


  • ak you war  (07.02.09 23:04:55) 
www.game-monitor.com da çoğu oyunun çeşitli ülkelerde bulunan serverlarını bulabilirsin. ayrıca bütün cs 1.6 serverları da bu sitede mevcut.


  • levski  (08.02.09 00:01:46) 
sXe yi halletmeye çalı$ derim ben. sXe siz server kalmadı gibi bi$ey, kalanlarda lamer serverlar.


  • xenophobe  (08.02.09 11:02:08) 
64 bit sistem destegi yokmus. hicbir sekilde calismiyormus. dolayisi ile yeni versiyonlarinin 64 bit destegi vermesini bekleyecegiz. ama ben buldum 4-5 tane sXe siz. ornek olarak janis clan mi ne onlarin serverinda sXe istenmiyo. orda oynadim biraz, ortam da fena degildi.


  • ak you war  (08.02.09 13:54:03) 
sxe li serverlar sxe siz serverlardan farklı değil. hepsi hile dolu. eğer sxe ile uğraşmak istemiyorsan ve biraz olsun oyuna yeteneğin varsa gather sistemine başlayabilirsin. steam'den 1.6 yı 10$ a satın alıp www.gather-network.eu 'ya kaydol ve 24 saat ister türklerle ister yabancılarla karma maç yap. türklerle pek hoş olmuyor, heryerde olduğu gibi oradaki türklerde biraz şey. ama yabancılarla maç yapmak gayet zevkli.


  • cevaps  (08.02.09 18:20:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.