[]

neden çaylak olmuş olabilir?

bir arkadaşım (hatta adını da vereyim statikmat) hiçbir entrysi silinmeden, hiçbir hatalı ispiyon yapmadan(hatta ispiyon yapmadan), mistik sebeplerle çaylak oldu ve üzerine lanet falanda düşmedi (veya biz anlamadık ama ben butonuna basınca herhangi bi tarih gelmiyor). şimdi neden çaylak oldu ve neden lanet düşmedi sizce?




 
başka başlıkta işlenmekte olan ve halihazırda doğru başlığa bkz verilmiş olan başlıkların altına entry girmiş. moderatör entrylerini taşımış ve muhtemelen çaylak etmiş.

(ta$i) kalkmis sikle isemek -> ereksiyon aninda isemek
#15357104
(ta$i) elektromagnet -> elektromiknatis
#15356842

lanet konusunu bilemeyeceğim.
  • kurukafa  (07.02.09 19:14:10 ~ 19:14:43) 
bugün iki tane entry'si taşınmış. yazdığı başlıkların birinde yönlendirilen bkz olmasına rağmen gitmiş ona yazmış. diğerinde de yani bariz bir şekilde olan bir başlığı gitmiş başka şekilde açmış. moderatör de diğer entry'lerine bakmıştır belki, çok fazla anket doldurmuşsa, dedirtenli kalıp kullanmışsa vs. çaylak olmuştur. anormal bi durum değil yani.


  • deckard  (07.02.09 19:18:40) 
sabirtasi caylaga lanet koyulur mu hic?
adam zaten kafadan alti ay lanetlenmis; mantik olarak.

  • ne nicki be  (07.02.09 20:20:30 ~ 20:20:43) 
bir deliler evinin yalan yanlisanlatilankisatarihi adlı başlığı açan 6. nesil bir arkadaş da çaylak oldu hatırlatmak isterim. bu başlık işlerine dikkat edin efendim. illaki entry'lerinizin silinmesi gerekmiyor çaylak olmak için.


  • orion ares  (07.02.09 21:34:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.