[]

kezban desem o da değil...

sosyal medya ortamından bir kızla tanıştım. o daha çok ilgili oldu bana karşı. sonra biraz ilerledik ve birbirimizi tanımaya çalıştık. fakat kız ile ilginç bir durum yaşıyorum. çok samimi konuşmalar yaptıktan sonra bir daha günlerce konuşmuyoruz. ben birkaç kere mesaj attım ama ondan karşılık gelmiyor veya ilgisiz mesajlar geliyor. konuşunca bu aralar yoğun olduğunu söylüyor. gerçekten de yoğun yalan söylemiyor. ama hiç mi zaman ayıramaz insan?

reelde görüşmedik. telefonlarımız var ama kız pek ilgili değil. buluşmak için konuştuk sadece. ayrıca biraz ağırdan alan kız havaları var.

kız buluşmadan, görmeden olayları sevgili düzeyine taşımak istemediği için mi böyle yapıyor? biraz ağırdan alıp, işleri oturuncaya kadar fazla yüz göz olmadan bekleyeyim mi? yoksa buradan hiçbir şekilde iş çıkmaz mı?

 
başka biri olabilir. seni tanımaması ama etrafında tanıdığı, ilgisini çeken biri olması sebebiyle onunla kafasını bulandırıyor olabilir. yakın zamanda ikinizden birini seçecektir muhtemelen. üzgünüm ama böyle durumda bilinen tanıdık kişi daha tercih edilebilir durumda ve avantajlı oluyor.

yalnız konunun kezbanlıkla ilgisini cidden çözemedim. bi bitmedi kezban muhabbetiniz arkadaş.
  • in vino veritas  (06.04.13 23:46:41) 
  • ron dennis  (06.04.13 23:48:49) 
cinsiyet farketmeksizin bence olan bi durumla karşı karşıyayız. alıcının ayarıyla oynama bence. kendi haline bırak.

eğer o seninse zaten geri döner. eğer geri dönmüyorsa o hiç bir zaman senin olmamıştır.
  • fukka  (06.04.13 23:54:54) 
cinsiyetleri değiş, aynısını ben de yaşadım. biz görüştük de bir kaç kez. mesela cumartesi görüştük, pazar hemen geri aradı o gün de buluşmak istedi. üst üste 2 haftasonu böyleydi. ben de hoşlandığını sandım bi de salak gibi :/ bi gece önce barda yüzümü öpen, saçımla oynayan adam ertesi gün suratıma bakmadı. beni evine çağırdı film izleyelim diye. bayaa film izledik. o kadar :D elimi bile tutmaya çalışmadı, sarılmadı bile. görüşürüz dedi görüşmedi, ben seni ararım dedi, aramadı sormadı. çok yoğun çalıştığını biliyorum ama insan ben seni arayacağım deyip 3 gün aramaz mı ya :s üstelik şu anda da konuşmuyo benimle. inanamadım.
çocuktan hoşlandığım için geçen hafta canım çok sıkılmıştı ama, canı isterse deyip geçmek gerekiyor. henüz ciddi bir ilişki, köklü duygular oluşmadığı için bırakması daha kolay olur.
istersen fazla yüz göz olmadan bir süre daha bekle bakalım neler olacak. üstüne düşme, fazla arama, ona da zaman ver, kafasını toparlasın. umarım benimkine dönmez, ama dönerse de boşver.
  • iadeli taahhutlu  (07.04.13 00:08:36) 
biraz sert bir cevap gibi görünecek ama, olmaz bu iş. kendim yaşadım bir benzerini, oradan biliyorum.


  • g esittir on  (08.04.13 05:04:03) 
takılıyormuş sadece


  • ceoz  (09.04.13 01:01:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.