[]

prof. futbol maçı

sevgili collinalar, platiniler, profesyonel bir futbol müsabakasında hücumdaki futbolcu öyle bir şu zımbalıyor ki kale arkasında bir muhabirin foto makinesi paramparça oluyor. Ne olur sonuç?




 
sigorta var.


  • madyb  (04.04.13 14:53:22) 
bakiniz bir FB maci. ama hatirlamiyorum yilini falan.

adamin yuzu kanamisti, futbolcu adama makine hediye etmisti bir sonraki macta.

akilli muhabir bu ihtimale karsi sigorta yaptirir diyorum. Futbolcunun yükümlülügü olmaz saniyorum.
  • burfak  (04.04.13 14:53:32) 
hiç bir şey olmaz. fotoğrafçının derdini anlarlarsa belki oyuncu ya da kulüp makinenin ücretini verir.


  • ooziee  (04.04.13 14:53:39) 
Sadece foto muhabiri ile kısıtlama, geçenlerde bir maçta Sow ısınırken çektiği şut tribünde bir kadının yüzüne çarptı sert şekilde. Sow devre arasında gidip özür diledi ve kadına forma verdi.


  • cakabo  (04.04.13 15:01:30) 
sabri reyiz oynuyorsa kale arkası tribün komple sigorta yaptırsa ne yazar.
adamdan morinyo bile tırsıyo ya la.
sigorta olayı biraz abartı geldi bana.
ha ne olur bir tutanak tutarlar ekip arkadaşları falan öyle kanala veya gazeteye kitlerler belki.
  • seyduna6687  (04.04.13 15:02:29) 
sigorta olayı abartı filan değil. bizzat şampiyonlar ligi ve stsl'de çalıştım ben.


  • madyb  (04.04.13 15:13:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.