[]

iphone-hotmail senkronizasyon sorunu

ya ben istiyorum ki bana mail gelince telefonuma uyarı gelsin mesaj gelmiş gibi. aynı zamanda pc'den okuduklarım iphone'da da okunmuş olarak gözüksün istiyorum.

çok mu şey istiyorum?


 
www.iphonehacks.com Bunu denediniz mi?

Edit: Sayfa adı iphonehacks ama bu linkteki işlem jailbreak gerektirmiyor, standart bir şekilde mail hesap tanımlaması :)
  • dagog  (03.04.13 15:33:18 ~ 16:17:48) 
haci ben de tam olarak oluyor o dedigin sey hack mack olmadan.

hesabi ekledin mi? nerede takildin?
  • burfak  (03.04.13 16:16:41) 
imap mailbox kurunca böyle olması gerekiyor zaten.


  • dodi el ford  (03.04.13 16:24:55) 
ayarlara gir, ordan aşşalık meyılları seç, zaten o seçenek var. her 15 dakikada bir al falan filan diye de seçenekler var.


  • superapple  (03.04.13 16:25:48) 
@burfak, superapple hesabı çok önceden eklemiştim. şimdi ayarlardan mail, contacts'a girdim. fetch new data var onu ne yapmam lazım?


  • benjaminlinus  (03.04.13 16:45:27) 
Fetch new data'nin icinde push on/off var. on olursa direkt olarak geliyor mail.

off yaparsan ne kadar sürede bir güncelleme yapsin diye secenek var asagida.

onun disindaki bir secenek de mail, contacts,.. menüsünün icinde (fetch new data'nin oldugu yer) hotmail ayarlarina girersen mailbox'unu senkronize ederken kac gün öncesindeki mailleri gostersin gibi bir secenek var. belki degistirmeek istersin diye dedim.
  • burfak  (04.04.13 10:18:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.