[]

Vücudumuz sudan oluşuyorsa küfür etmek bize zarar verir mi?

Yıllar önce Japon bilimadamı Dr. Masaru EMOTO ''Suyun canlı olup olmadığı'' üzerine bir araştırma yapmıştı.Dr. Masaru EMOTO'a göre yapılan deneyler sonucunda temiz kaynaklardan gelen veya kendilerine güzel, sevgi dolu sözcükler söylenen, klasik müzik dinletilen su örneklerinin parlak, simetrik ve düzgün desenli olduğu; buna karşılık pis kaynaklardan gelen, sürekli kötü söz söylenen, heavy metal dinletilen su örneklerinin koyu renkli, asimetrik ve dağınık olarak resmedildiği gözlemlenmişti.

Bir yazıda-teknolojivebilimmeraklilarina.blogspot.com vücudumuzun da %60-70'i sudan oluştuğuna göre kendimize pozitif telkinlerde bulunmamamızın önemli olduğundan bahsedilmiş.


Ben de insanın küfür kullandıkça yıprandığı görüşündeyim.Ciddi anlamda hissederek ve nefret ederek negatif sözler kullananların ruhlarına zarar verdiklerini kabul edersek-ya da etmezsek-rahatlamak için küfür edenlere ne diyebiliriz?

Düşüncemi destekleyeceğiniz ya da çürüteceğiniz araştırmalar, görüşleriniz var mı?

 
ben onu şöyle aşıyorum. şimdi çok küfreden bi insanım, o yüzden çok su içiyorum. günde 3 litre falan rahat içiyorum, vücuttaki küfredilmiş su edepli ahlaklı suyla değişiyo yani, sürekli bi sirkülasyon var. o yüzden sorun yok. bak misal az önce içimden bu araştırmayı yapan dallamalara bi dünya küfür saydım, hemen iki bardak su içtim dengeledim. herkese tavsiye ederim.


  • speculative fiction  (31.03.13 22:35:58) 
konuyu suya bağlamaya gerek yok. şunu incele, araştır.
bilişsel terapi
kognitif terapi
  • ben smyrna  (31.03.13 22:36:14) 
temiz kaynaktan gelen suya kötü söz söylendiğinde kirleniyor mu? ya da tam tersi durumda bi değişiklik oluyor mu temizleniyor mu su? ben buna bakarım.


  • nedensizce  (31.03.13 23:01:58) 
böyle bir şey yok bu anlatılan şey tamamen zırvadan, saçmalıktan ibarettir. her okuduğunu araştırmadan etmeden direkt doğru kabul etme yani. bir de bilimsel bir şeymiş gibi anlatmışlar hey allam.


  • rotten head  (31.03.13 23:04:30) 
Dünyanın %70 i sularla kaplı. İnsanların %90 ı küfür ediyor. Demekki dünya bu yüzden böyle.


  • secilmis uye  (31.03.13 23:12:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.