[]

eksisozlukde çaylağım yazar olmayı hızlandırmanın taktikleri nelerdir?

eksisozlukde çaylağım yazar olmayı hızlandırmanın taktikleri nelerdir?

dün eksisozlukte yazarlık başvurusu yaptığımı çaylak konumuna alındığımı ve önümde 62.888 kişi olduğunu yazdım ve yazar olabilmemi hızlandırabilmek için neler yapmam gerektiğini sordum arkadaşlar sağolsun fikirlerini yazdılar ama yazılanlar arasında tutarsızlıklar vardı şimdi herkesin yazdıklarını buraya aynen kopyalayacağım altına da yazan kişinin nickini kopyalayacağım ve onun altına da kendi sorumu yazacağım lütfen eksisozlukde yazar olmuş birileri bu yazdıklarımı okusun doğru ve yanlış bilgileri birbirinden ayırsın ve bana yazar olabilmemi hızlandırılmam için yapacağım doğru taktikleri yazsın yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

beklemek. tahmini süre 10-14 ay, daha fazla entry girmenize gerek yok hatta girmezseniz daha iyi olur okumaya üşeniyorlar çünkü.
gercekten mukemmel bir insan (29.03.13 05:08:53)

BU BİLGİ DOĞRU MU YAZMAK İSTEDİĞİM ÇOK KONU VAR AMA YAZDIM DİYE OKUMAYACAKLARSA VE BU YÜZDEN ÜYE OLMAM UZAYACAKSA HİÇ YAZMAYAYIM YAZAR OLUNCA BOL BOL YAZARIM

mümkün olduğunca online olup entry oylayın.
bgraydin (29.03.13 05:09:30)

ŞİMDİ BU ARKADAŞ BUNU YAZMIŞ AMA BİR SONRAKİ YORUMDA BAŞKA BİR ARKADAŞ ENTRY OYLAMANIN YAZAR OLMAYA ETKİSİ OLMADIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜNÜ YAZACAK

oylamanın sıralamayı etkilediğini ilk defa duyuyorum. Benim bildigim sadece online süresi etkiliyor.
Salieeh (29.03.13 07:53:07)

BU DURUMDA ENTRY OYLAYAYIM MI OYLAMAYAYIM MI VE ONLİNE SÜRESİ YAZAR OLMAYI NASIL ETKİLİYOR BEN ŞİMDİ ÇAYLAK MODUNDA EKSİSOZLUGE HİÇ GİRMESEM YAZAR OLAMAZ MIYIM YA DA EKSİSOZLUGE NE KADAR ÇOK GİRİP ONLİNE OLURSAM YAZAR OLMAM DAHA MI ÇABUK OLUR?

ben hiç oylamamıştım, 11 ay sonra yazar oldum.
monsieur turti (29.03.13 10:32:44)

BU ARKADAŞ HİÇ OYLAMA YAPMAMIŞ AMA YAZAR OLMUŞ PEKİ BELLİ ZAMANLARDA SÖZLÜĞE ÇAYLAK MODUNDA GİRMİŞ Mİ YOKSA SÖZLÜĞE HİÇ GİRİLMESE DE YAZAR OLUNUR MU?

 
sözlük yazarı olmak için yapman, bilmen gerekenler:

1- noktalama işaretlerini gereken yerlerde kullan.
2- dikkat çekmek için büyük harf kullanma.
3- eksisozluk değil ekşi sözlük.
4- buradaki arkadaşlar sitenin sahibi değiller, herkes bildiği kadarını söylemiş.
5- ekşi sözlük yazarlığı bu kadar ciddiye alman gereken bir şey değil.
  • i ve been mistreated  (29.03.13 21:03:42) 
sırada hiçbir şekilde kimsenin önüne geçemezsiniz. ne oylamayla ne uzun süre online kalarak. adı üzerinde sıra, ne yazık ki bekleyeceksiniz. arkadaşlar neye dayanarak böyle şeyler söylüyorlar anlamıyorum.

kondüktör arabirimine çaylaklar sırasına göre düşüyorlar. ama son 24 saat içinde online olmayanlar pas geçiliyor. başka bir kriter yok.
  • bruges  (29.03.13 21:26:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.