[]

tüy dökücü krem

bacağım gereğinden fazla kıllı (gülmesene kardeşim erkeğim ben) şu bayanların kullandığı tüy dökücü kremlerden kullansam nasıl bir etkisi olur ama sıfır bacak istemiyorum sadece normal seviyeye insin istiyorum. kullandığınız ürün var mıdır? yada tavsiye edebileceğiniz bir marka?fiyatında bahsederseniz memnun olurum.




 
kremin tuyleri azaltma gibi bi etkisi olmaz, yine cikar hepsi bi sure sonra. sir agda azaltabilir. sifir bacak dolasman gerek bi sure ama.
tüy azaltici krem demek istediyseniz de once tuyleri almaniz sonra kremi uygulamaniz gerekiyor ama 1 sene kadar surekli. cok mantikli degil yani. 2 kez ustuste sir agda daha mantikli.

  • eick  (03.02.09 16:19:04 ~ 16:54:48) 
Tüyleri 2 ya da 3 numara makine ile kısaltmayı deneyin?


  • crown  (03.02.09 16:43:00) 
o tüyleri jiletle bir güzel al. ilginç bir şekilde bazıları eski uzunluğuna ulaşırken bazıları uzamıyor kısacık kalıyor.
Ya da şunu uygulayabilirsin, önce tüyleri kısalt sonra cımbızla istediğin gibi seyrelt ve en son olarak da bacaklarına karınca yumurtası yağı sür. cımbızla aldığın tüyler bir daha çıkmayacaktır.
İkinci yöntemi genital bölgede ve koltukaltlarında da uygulayabilirsin.
  • exordinary  (03.02.09 16:53:19) 
Tüy dökücülerin kokusu adamı kusturur, önce ona hazırlık olun. Depidak en kalitelisidir, fiyatları da tam hatırlamıyorum ama makul düzeyde. İyi düşünün, sonra kılsız bir bacağın çok kıllı bir bacaktan daha kötü durduğunu görüp pişman olmayın.O nedenle eğer durum çok kötüyse makas veya makine ile kısaltmanızı tavsiye ederim.


  • tekosin  (03.02.09 16:57:37) 
şu aksaraydaki makinelerden alıp araya tarak koyup kılları kessem nasıl olur?


  • enter saltman benim  (03.02.09 17:03:32) 
www.hepsiburada.com

denemekte fayda var diyerekten ahanda bu makineyi alın, tarağını takın "ara makas" özelliği sayesinde güzel sonuçlar alın. bu kadar..
  • ferishtah  (03.02.09 18:31:05) 
sir agda yaptırabilecek bir erkek tanımıyorum ben :D aramakası öneririm


  • Merwish  (03.02.09 22:17:48) 
tüy dökücü krem, jilet, yakma, kesme zart zurt hepsi kılları hem güçlendirir hem de sıklaştırır. ya bir iki seans epilasyon yaptırın (1-2 seans olunca tüylerin hepsi değil bir kısmı gidiyor ama çok da güvenli değil çünkü bazen bir bölge cillop gibi olurken diğer bölge orman oluyor ve yolunmuş kaza dönüp seanları tamamlamak zorunda kalabiliyorsunuz) ya da tüy sarartıcı krem kullanın. ha çok esmerseniz ve o esmerliğe sarı tüyler dali tablosu gibi olacaksa, o zaman da bir kaç kere sir ağda yapın. hazırları var satılıyor süpermarketlerde falan. sir ağda azaltıyor tüyleri.

bir de televizyonlara gazetelere reklam verip de tüyleri azaltıyoruz, hatta yok ediyoruz diyenler var. onları denemediğim için bir şey diyemiyorum.
  • endless dream  (03.02.09 22:18:52) 
sir ağda tavsiye edilmez. (dediğin üzere bayağı kıllı birisin ki ben de öyleyim) önce makinayla falan alman gerekir. bi doğruluk cesaret oyunu sırasında sir ağda olmuştum. çekilecek gibi değil. büyük acı veriyor pek bi etkisi olmuyor.


  • Resh  (04.02.09 09:57:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.