[]

Yolda pırlata olduğunu düşündüğüm bir taş buldum. 5-10 lira eder mi?

Deniz kıyısında pırlanta olduğunu düşündüğüm bir taş buldum. Bunu paraya çevirebilir miyim? (5-10 lira) Yoksa hiç uğraşmayayım hatıra olarak saklayayım mı?




 
hatıra olarak sakla derim.


  • i ve been mistreated  (23.03.13 14:11:47) 
pirlanta o kadar degersiz bi sey mi ya? pirlanta dedigin elmas degil mi?


  • bohr atom modeli  (23.03.13 14:33:29) 
kac gram? 50g+ ise bayagi bir para eder o


  • düşünüyorum öyleyse vurun  (23.03.13 14:38:43) 
Valla tartmadım. Baya bir iri sayılır ama 50 gram edeceğini zannetmiyorum. Neyse hatıra olarak saklarım.


  • lesley mateas  (23.03.13 14:51:40) 
kuyumcuya sormak varken burdan sorman ilginç. bence sat pırantaysa deli misin, neyin hatırası var taşla aranda?


  • mula  (23.03.13 14:56:16) 
saklarsan günaha da girmemiş olursun. istersen git geri koy diycem de birinin düşürdüğünü ve düşüren kişinin gelip bulacağını sanmıyorum.


  • aguilas negras  (23.03.13 15:12:05) 
en fazla quartz'dır o. kuyumcu taşak geçecektir seninle.
(bkz: quartz)

  • dieselsingle2  (23.03.13 15:29:05) 
Ben değerli taşla değersiz taşı ayırt edemem. yalnız mantık yürüttüm. Bir taşın arkasına bu kadar dayanıklı bir foya yaptılarsa büyük bir ihtimal gerçektir diye düşünüyorum.


  • lesley mateas  (24.03.13 12:04:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.