[]

Piston aşağı indi tarzı videolar hakkınde ne düşünüyorsunuz?

Ciddi olarak evden çıkmaya korkuyorum. sosyal medyada paylaşılacak ve çok konuşulacak bir videonun bir şekilde içinde bulunma düşüncesi beni çok korkutuyor. her yerde herkeste kamera var gizlilik diye bir şey kalmadı. Belki bu durum insanların suç işlemelerini engelleme konusunda bir miktar etkili olabilir ama özel hayata saygı nerde lan? örneğin tesadüfen bulunduğum bir ortamda olan olay yüzünden verdiğim tepkiye kahkahalarla gülen, sandalyeden düşen adamı bulur düştüğü sandalyeyi ters çevirir ve bu adamı sandalyenin her bacağına teker teker oturturum. kime ne lan benim verdiğim tepkiden yada kime ne benim kafamı, kolumu, bacağımı nereye ve nasıl çarptığımdan? oğlum bak gitten sonra bu tip videoları izlememe kararı almıştım bi şekilde şu piston aşağı videosunu izledim yazılanları okudum. iğrençsiniz ibneler. Bu konuda paranoya başladı lan bende maskeyle dolaşıcam amına koyim. daha söylüyeceklerim var ama neyse.
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?



 
ya oğlum o piston aşağı indi videosundaki tipleri yolda görsen tanır mısın şu anda?

başrol sensen tanınırsın ama ortamda yan roldeysen bir şey olmaz. orada zaten biz yüzlere dikkat etmiyoruz, olayın komikliğine bakıyoruz. mesela nereye sıçacan diyen adam, kardeş ne diyorsun sendeki adam bir nevi ünlü olmuş olabilirler ama onlar kadar olay yaratacak bir şey yaparsan ünlü olmayı hak etmişsindir zaten. sonuçlarına katlanırsın artık.
  • baldur  (23.03.13 09:37:21) 
fbi beni takip ediyor, internette tüm bilgilerim paylaşılıyor, telefonlarım dinleniyor vb..triplerinde olmak paranoyadan ziyade ciddi psikolojik problemlere dalalettir. kim ne yapsın seni kameraya çekerek yada dinleyerek. hem çekse, dinlese ne olacak, memleketini satan ajan mısın? yada karısını aldatan bir aşağılık mı? eğer masumlara zarar vermeyi önleyecekse bırak dinlesinler, izlesinler.


  • dokunmakalbime  (23.03.13 09:48:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.