[]

Spotify Türkiye'den kullanmak

Şimdi malum türkiyede bunu kullananlar insanlar var elbet. iPhone uygulaması jailbreak ile bir şekilde indirdik diyelim ancak siteye girince sizin ülkenizde kullanılamıyor diyor. Buna nasıl kayıt oluruz nasıl yaparız. Bilen biri bir el atsın.




 
öhhööm. şimdi jailbreak yapmaya gerek yok ilk once. app store region u usa yap usa storedan temiz indir. üye olmak için de o anda spotify ın çalıştığı ülkelerden birinde görünüyor olman lazım . pc işine hiç girmeden telden her şeyi halletmek için iphone a tunnel bear kur.

ona uye ol kullanabilmek için daha sonra tunnel bear ı açıp (ki bu kısma kadar program hep yönlendiriyor.) us i sec. vpn den us üzerinden baglı olacak telefonun. bu şekilde spotify da account oluşturabilirsin. bu kadar. sonra menuden vpn i kapatırsın.

şöyle bir ayrıntı var. program turkiyede gecerli olmadığı için 15 günlük seyahat kafası bir kullanım verip offline a düşüyor ve kullanılmıyor. bundan sonra yapacagın vpni acık cihazı yine us uzerinden baglanıyor gosterip spotify ı online hale getirmek .bunu 15 gunde bir yapmak zorundasın. hepsi bu güle güle kullan:)

not:spotify cok kaliteli müzik dinlemeni saglıyor bu yuzden cok kota yiyor cep internetin sınırlı ise hiç girişme yada kotaya dikkat et. veya cogunlukla wifi olan yerlerde kullanmaya bak.
  • jack n brooks  (21.03.13 22:06:44) 
teşekkürler hemen deniyorum ancak itunes usa dan indirebilmek için usa apple id ihtiyacımız yok mu? itunes usa id için de usa kredi kartı?


  • Salieeh  (21.03.13 22:11:59) 
kredi kartı olmadan da account açılıyor google da arat bi. ayrıca kendi hesabını da usa hesabına çevirebilirsin ben öyle yaptım us apple storu kullanıyorum uzun zamandır.


  • jack n brooks  (21.03.13 22:19:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.