[]

Yüksek Lisans Tavsiyesi

ben dokuz eylül üniversitesinde işletme okudum. mezun olalı da oldu baya.

bu süreçte geçici iş falan kurduk. biraz para kazanıp parayı kullanmalık. bu detaya pek grmeye gerek yok :) ama esas amacım kendi işimi kurmak değil, çünkü çok stresli ve mahvedici oluyor.

neyse, yine aynı süreç içinde, web programcılığı konusunda baya gelişme kaydettim. hatta beklentimin çok üzerinde gelişme kaydettim. ve bu alan biraz da hoşuma gitti, kendimi buldum diyebilirim. (hatta programlama dillerini öğrenmeye de karar verdim, c java vs.)

şimdi istiyorum ki, ben özellikle web programlama konusunda bir yüksek lisans yapayım. hem bu konuda daha da gelişeyim, hem de bu yetkinliğe dair bir diplomam olsun. hem de bu yetkinliğim sayesinde, web işlerine başvurabileyim.

peki, bu konular hakkında hangi üniversitenin hangi yüksek lisans programını tavsiye edersiniz bana?

biraz karışık anlatmış olabilirim, kusura bakmayın. ama özet sonda: işletme okumuş, web programcılığına merak sarmış ve bu yönde biraz ilerlemek isteyen bir insana hangi yüksek lisans programını önerirsiniz?

 
bilişim ve iletişim teknolojileri alanındaki bölümlerden biri işletme enformatiği imiş.
nedir bilmiyorum gerçi de fikir olsun.

  • leadzeppelin  (21.03.13 17:53:05) 
weble programcılığı kursuna git derim. yüksek lisanstan daha fazla faydası olur.
ha sen elimde bi belgenm, diplomam olsun diyosan onu bilemem. ama sertifika sınavları var onlara girip, sertifika alırsan diplomadan daha iyi olur bence.

  • contavolta  (21.03.13 19:04:59) 
İşletme mezunu adamı mühendislikte yüksek yaptırmazlar, en iyi yapabileceğiniz şey özel sertifika kurslarına katılmak olacaktır.


  • piotr  (21.03.13 20:07:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.