[]

hazır site tasarımı almanın mahzurları

nelerdir? yeni şirket kuruldu, olaya en az yabancı kişi benim. logoyu biraz büyütelim muhabbetine de girdik, özgün tasarım yapanları gereksiz pahalı da bulduk. sonunda böyle template gibi olaylara kaldık. maliyet falan diye tutturdu patronlar. ama ilerde o siteyi ben güncelleyecem, ben materyal üretecem, ileride bana zorluk çıkartacak tarafları nelerdir bu hazır sitelerin?

ekleme: ben sadece içerik ekleyenim. siteyi nasıl kullanacağımı öğretip hazır halde bana teslim edecek bazı teknolojik gençler var. ben ileride referans olunca ekleme işine bakarım, iki metin yazarım falan.


 
o kadar cok hazir template var ki... Sahsi gorusum; bunlardan birini secin ve o template'deki template'i hazirlayan bilgilerini kaldirin hatta css dosyasi ile oynadiktan sonra mis gibi kullanilir.


  • yilmazyildirim  (19.03.13 10:56:56) 
Hazır bir template alın,sonra da onu çeşitlendirin derim ben.(Uygulamada kolaylık,yenilik,yaratıcı tasarım adına!) Şu an kendim de aynı tür bir durumun içindeyim,ondan diyorum.Bi de benimki uygulama yazılımı.....hazır siteler organ kabul etmeyen hasta gibidir,önce kolaydır ama sonradan buglar,errorlar gırla. Bu yüzden çeşitlendirip görselleştirin derim. Sizin yerinize ben de yapabilirim(düşük maliyetle)


  • kokhucre  (19.03.13 10:57:33 ~ 10:58:20) 
themeforest.net girin gezin, ortalamasi 15$ olan temalardan bir adet begenin. notepad ile bile editleyebilirsiniz sitenizi veya ugrasmak istemiyorsaniz profesyonellere emanet edin.


  • dengesizherif  (19.03.13 11:35:44) 
template'in en buyuk zorlugu bazi seylere ek yapa yapa yamali bohca misali garip sekillere girmesi.

oldugu haliyle kullanilacaksa problem olacak bir yani yok. cok guzel templateler mevcut.
  • entrapmen  (19.03.13 11:52:05) 
Templatein zorluğu yeni sayfa ekler çıkarırsın ama patron çok farklı bir şey istedi , şunun şurasına şunu ekleyelim diye , aha o an sıçtın. Acil değilse themeforestdekileri yayınlayan forumlar var. Ordan alın yapın patron beğenmezse gitsin bassın paraları.


  • sadun.net  (19.03.13 13:38:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.