[]

Ülker sports arenaya ulaşım
Cennet mahallesi(Küçükçekmece) den, metrobus kullanarak Ülker sports arenaya en kolay nasıl gidebilirim? Teşekkürler.

metrobüsle acıbadem'den sonraki durak (adını unuttum neydi?) inin metroya binin, kozyatağı duraında inip carrefour tarafına doğru gidin orada marriot hotel göreceksiniz yanında rixos binası kırmızı felan o kulelere doğru gidin sonra sola dönün oralarda görürsünüz beyaz ülker arena binasını.
- idearch
(11.03.13 12:15:03)

metrobüsle uzunçayır durağında inin. palladium a giden minibüsler var. onlara binin. ben ülker sports arena da ineceğim deyin. indirirler. inince tam karşınızda olacak. yaklaşık 100-150 metre yürüyeceksiniz.
- enkolaykullaniciadi
(11.03.13 12:16:55)

metrobüsten uzunçayır durağında inip e-5 in karşı caddesine geçin. buradan gelen minibüslerden yenisahra ve çakmak mahallesi minibüslerine binip ülker arena yı sorarsanız yardımcı olurlar. metrobüsle indiğiniz yerden 15 dakikaya ulaşırsınız.
- 3/3
(11.03.13 12:18:40 ~ 12:19:44)
1