[]

[demonoid] Ne upload ne download gözükmüyor.

Üç gündür rapid'i mapidi bırakıp köklerime döndüm, bir arkadaşımdan demonoid davetiyesi tedarik ettim, indiriyorum, kaldırıyorum.

Lakin 2 dizi bölümü çektim totalde 3 gündür ve mütemadiyen de seed ettim bunları.

700 mblık download yapmışım, 3 gb da upload yapmışım 3 günde.

Demonoid'e girdiğimde down:0.00kb, up:0.00kb yazıyor.

Tamam demonoid'de ratio'dan atılmak yok, ama ben takarım böyle istatiksel şeylere. Gözüksün download uploadlarım.

Ne yaptığımı da söyliim tam olarak:

utorrent kullanıyorum, utorrent default torrent programı, internet explorer 7 ile demonoid'den bulduğum torrent'e download torrent diyorum, "açiim mi abi bunu utorrentle yoksa kaydediim mi" diye sorduğunda hiç kaydetmeden direk "aç koçer hemen" diyorum. port mort açmadım ama utorrent başta testyaptı portun güzel dedi. zaten hızlı iniyor.

Nedir sizce?

 
benim de öyle şuan ortalama 200gb download yaptım demonoidden fakat istatistikler hala aynı.sanırsam artık güncellenmiyorlar.


  • rodrane  (28.01.09 09:08:40) 
demonoid'de arama yaparken "tracked by" seçeneğini demonoid yapıo musun? o önemli.. bi de (değiştirmedilerse) çok sağlıklı bi sistemleri yok, ratio değerleri bi gün sora güncellenio falan.. senin de belirttiğin gibi takmıolar ratio olayını ztn..

bi de utorrent'de dht açıksa kapat.. (download hızını etkiler yalnız)
  • thalamus  (28.01.09 09:10:24) 
@thalamus: yok yapmadım, tracked by demonoid diye, bodozlama aradım, en çok seedlisini koydum indirdim. ondan mı oluyo o iş?


  • karapolisnas  (28.01.09 09:16:14) 
muhtemelen.. yapmazsan demonoid arama sayfası public torrent tracker'ların sonuçlarını da getirio.. dolayısıyla u/d demonoid'e işlenmiyo.. ama dediğim gibi baya uzun zamandır demonoid kullanıyorum ratio olayının çok sağlam çalıştığını söyleyemem.. muhtemelen bu yüzden ratio uygulaması yok.. kullanıcı dertleri de yok tabii.. :)


  • thalamus  (28.01.09 09:30:26 ~ 09:31:21) 
demonoid bazan öyle yapıyor. bir haftadan fazla güncellemeyip sonra düzeltiyorlar.

bir de eğer demonoid tracker'ını kullanan bir torrent indiriyorsan (yanında external ifadesi olmayan her torrent), indirmeye başlamadan önce demonoid'e log on ol üç beş yere tıkla ki ip'ni kaydetsin. eğer başladıysan, stop et (pause değil) log on ol, ondan sonra torrent'i indirmeye/yüklemeye başla.
  • no avalon  (28.01.09 10:07:01) 
bir de ekleme yapayim sayet dht ve/veya yerel es degisimi/bulma aciksa boyle public trackerlarda (ozellerde bile oluyor) trackera islenmeyecek kisilere upload yapilabiliyor.
aciksa bu ayarlari kapatin derim. gerci 3 gb'in tamami onlara gitmis olamaz, muhtemelen baska trackera aittir (ozelliklerden trackeri gorebilirsiniz).

  • entrapmen  (28.01.09 10:32:12) 
söylenecek şeyler söylenmiş ben de şunu söyleyeyim madem, demonoid ip'yi kaydediyor ratio bilgisi için, ip'niz değiştiyse ondan da kaydetmiyor olabilir.


  • sanal uyku  (28.01.09 14:40:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.