[]

Kim Milyoner Olmak İster yarışması, başvuru formu şeysi ?

Başvuru formunu doldururken resmi bir fotoğraf mı yoksa facebook profil fotoğraflarında mı yüklemek daha mantıklıdır ?




 
mümkün olan en farklı fotoğrafı yüklemek.
sıradan kişilerden çok reyting toplayabilecek, dikkat çekecek tipleri seçerler.

  • ucan spagetticanavari  (04.03.13 23:16:11) 
Pek bilmem ama programın son dönemlerdeki gidişatından anladığım kadarıyla farklılık arıyorlar sanırım. Boşluk doldurma kısmında pek bir farklılık koyamıyorsanız fotoğrafınızı iyi seçin en azından.
İlk soruda elenebilecek üniversite öğrencileri şu sıralar popüler mesela.

  • sayfer  (04.03.13 23:22:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.