[]

Yaşanacak Ülke?

Arkadaşlar;

Denedik olmuyor! Kurslara da para bayıldık, kamplara da girdik.. Ama olmuyor Türkiye'de ingilizce öğrenemiyoruz!

Ağabeyim ile birlikte İngilizce konuşma oranı yoğun olan ve ucuz bir ülkede (şehirde) 2-3 ay yaşayıp geri dönmeyi düşünüyoruz.

Çalışmasak da olur. Sadece sosyal yaşantı içerisinde olacağız.

Filipinler örneği geldi ama sırf ucak biletleri bile 4,000 TL buluyor. Bu fiyatta o ülkeyi ucuzluktan çıkarıyor :)

Polonya ile ilgili araştırmalar yapıyorum. Ama sizden aldığımız tavsiyeler rotamızı değiştirecektir.

İlginize teşekkür ederim.

 
maltaya bi bakın


  • aşksız prens  (04.03.13 10:22:23) 
maltaya gitme çok türk varmış paran da boşa gider. hiç beğenmiyor kim gittiyse. ingiltere veya amerika'dan başka çare yok sanırım onun için de bi dil kursuna yazılmanız lazım zira öyle pat diye vize veren ülkeler değil.


  • ekaterina  (04.03.13 10:22:37) 
www.sprachcaffe.com konaklama dahil çok uygun fiyatları var.


  • Elena  (04.03.13 10:26:09) 
illaki yurt dışına çıkacağım dersen gideceğim bölgelerde az türk olması kriterini göz önünde bulundur. ingiltereye gidip dil kursu da dil kursu diye ortada dolaşan türklerin arasında kalıp hiçbir şey öğrenemezsin.

ha bir de istersen sana speaking dersleri ayarlayabilirim. :) hiç gitmene gerek kalmadan öğrenirsin kabiliyet varsa.
  • klassno  (04.03.13 10:26:33) 
irlanda olabilir. para birimi pound değil euro. aer lingus ile izmirden ucuza uçabilirsin. haftalık konaklama dahil 300 euroya ingilizce kursları var.


  • wifiwi  (04.03.13 10:58:30) 
Abinle beraber giderseniz yine ögrenemezsiniz


  • ne zaman gitti tren  (04.03.13 11:34:16) 
ingilizce seviyen ne durumda bilmiyorum ama 2-3 ay için gideceksen parana yazık, yine fazla bir şey öğrenemeyeceksin :(


  • tombalabala  (04.03.13 12:17:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.