[]

Mecidiyeköy'deki Israrcı Epilasyonculardan Bıktım!

Mecidiyeköy otobüs duraklarının orda yukarıdaki Kiana Güzellik Merkezi'ni tanıtmak için duran 2 tane genç oluyor hep.Hangi bayanı görseler ısrarla merkezlerine bilgi almaya ikna etmeye çalışıyorlar.Bunu neden bu kadar ısrarla yapıyorlar?Kaliteli bir yere de benziyor halbuki neden kendilerini bu kadar düşürüyorlar dersiniz?




 
kaliteli bir yer gibi gözüktüğüne bakmayın. her binasını süsleyen işletme kaliteli hizmet veriyor anlamına gelmiyor.
aşırı ısrarcı olmaları mafya gibi olmalarından kaynaklanıyor. orada yapılacak işlemler için size mutlaka senet imzalatıyorlar. her ay yine aynı ısrarcılıkla mesajlar göndererek paralarını istiyorlar. aşırı çirkef, pislik yöneticileri var ayrıca. ben gittim oraya paçamı zor kurtardım paramı kaptırdım. ben yandım başkası yanmasın.

bir de üsküdar'da da bir şubeleri var. orası daha da boktan. sakın gitmeyin. tez zamanda batarlar umarım.
  • amanda hugnkiss  (26.02.13 22:50:03) 
biraz sert yüz ifadesiyle hayır deyince dünyanın en kabadayı anketörü olsa sizi zorla durdurup birey soramaz/satamaz/broşür veremez. fiziksel temas yaptığı noktada da çıngarı çıkarabilirsiniz.


  • Elena  (26.02.13 22:56:38) 
benim evin dibinde de sayannora vardı aynı şeyi yapan. elemanları her gördüğümde sayanora diyordum bulaşmıyorlardı.

bakırköy'deki odak kozmetikinkine takılmıştım gençken. satmışlardı bi şeyler de... pişmanım. bi şey satın alcaksam da bu şekilde almam bi daha asla.
  • supergirl  (26.02.13 23:26:06) 
ben küfür bile ettim, dik dik bakıp tanıyın beni dedim ama yok, hala aynı yavşaklıkla yanaşıp burnuma 2milim mesafeden yapıştırıyolar kartlarını. bi gün siktir git dedim bi de arkamdan dayılanıyolar ne dedin sen diye. sert yüz, küfür bile kar etmiyo, zaten insanlar zor geçiyo, bunların gereksiz kalabalığı bişey yapmasalar bile sinir bozucuyken böyle davranmalarından bildiğin nefret ediyorum.


  • sirkelimon  (27.02.13 16:06:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.