[]

bu ne demek bi çevirin

"what a leader learns after you've learned it all counts most of all"

tam olarak ne diyor?


 
anlamsız
ama eğer all dan sonra bir virgül gelirse beeeeelki şu anlama gelebilir
en önemlisi, herkes herşeyi öğrendikten sonra liderin öğrendikleridir. yani herkes herşeyi bilirken, lider kişi bişiyler öğrenirse zaten diğerlerini aşmış olur gibi gibi gibi ama yine de çok yamuk bir cümle bence.
  • kediebesi  (20.02.13 13:07:01 ~ 13:21:36) 
bir liderin sen her şeyi öğrendikten sonra öğrenecekleri en önemlisidir.


  • inthechaos  (20.02.13 13:10:43) 
kafamda bi çeviri var ama tam kuramayacam sen de olayı sormuşsun zaten.

(bence) diyorki, mesela bir lider,hoca vs sana öğrettiği herhangi birşeyle kendi bilgi,becerisini de güçlendirmiş olur. en iyi öğrenme öğretmektire getiriyor.
  • Golgi  (20.02.13 13:16:36) 
teşekkürler 3.sü gibi olması lazım


  • iguanamvar  (20.02.13 22:30:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.