[]

Ozel sirket ve sakal

Ozel bir sirkette calisiyorsunuz ve sakaliniz "sinek kaydi" olarak kesmiyorsunuz, makinayla en son sekilde kisaltiyorsunuz ama sinek kaydi olmuyor yine de ve oyle gidiyorsunuz sirkete. Sirkette boyle bir kural yok ama genelde herkes sinek kaydi geliyor, bunun yaninda sizden baska sakalli gelen de var, hatta top sakalli bile. Mudurunuz boyle goruyor sizi ama birsey demiyor. Mudur yine de rahatsiz oluyor mudur bu durumdan, yani boyle bir sirkette mudur olsaniz ve alt calisaniniz hafif sakalli olsa ne dusunurdunuz?




 
Sirketlerin belirli kurallari dahilinde varsa kestirip gitmek gerekir. Ama bazi sirketlerde herkese laf söylerler ama bir kisiye ses cikarmazlar. Calistigim sirkette tek uzun sacli olan benim mesela. Ama müdür sakalli ya da uzun sacli birini görünce basiyor fircayi.

Müdürünüze sorun isterseniz.
  • trimpot  (21.01.09 20:26:27) 
müdürüne bakar abi o.


  • yoldaki isaretler  (21.01.09 20:31:48) 
yani bu tamamen müdüre ve onun üstlerine bağlıdır bence. ben olsam o kadar takmazdım, ama üstümdeki yönetici bana "yöneticilerini biraz disiplin göster" deseydi bir kereliğine sakal ve kılık kıyafet konusunda genel bir hatırlatma yapardım insanlara.


  • tom riddle  (21.01.09 20:33:41) 
bence hicbir sey olmaz. her zaman ayni seviye sakalla gelirsen tabi. bir sure sonra alisirlar, sinek kaydi halin bile itici gelir. "iyyk parliyor bu" falan derler:)
ornegin soyle bir sey gozume carpti bugun; bizim unide bolum baskaninin disinda hicbir hocayi sinek kaydi gormedim daha. halbuki resmi bir kurum falan filan. ayrica maltepe belediye baskani da surekli kirli sakal abi; sonucta resmi bir makam ama adam stil sahibi.;)

  • ne nicki be  (21.01.09 21:29:38) 
bence iş gorusmesıne gıttıgın halin onemli..yanı ozaman da sakkallı gıttıysen gorusmeye sımdı sakallı olman hıc bır problem yaratmaz..ben iş gorusmesıne 3,5 - 4 aylık sakalla gıttım.işi aldıktan sonra gorustugum ınsan cekinerek sakallarınızı kısaltsanız olmaz mı dedi.( sanırım sakalı okuttum falan zannetti) olur dedim bende ama hep sakallı gıdıyorum.hic sorun da olmuyor.cunku o insan beni ilk gordugunde hayvani bir sakalım vardı..


  • isott  (22.01.09 10:44:48) 
Önemli olan müdürün ne düşündüğü değil, ne dediği. Sakalına kıl olsa bile sakal bırakmanın senin kişisel tercihin olduğunu idrak eden bir müdürse sallamamalı. Sallıyorsa da söylemeli. Tabi işe girerken sizden müneccim olmanızın beklendiği belirtilmediyse.


  • endless dream  (22.01.09 16:32:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.