[]

adsl fatura

adam sadece msne girdiği hâlde 52 TL(yazıyla elli iki tele) fatura geldi. ethernet modem kullanıyor. görünürde virüsde yok diyor(ben bakmadım). hattı başkasının paylaşması mümkün müdür? yani hatta girmek falan?(kablosuz modem değil.




 
msn'den dosya gonderimi var mi? sesli veya goruntulu konusma?


  • wpi  (21.01.09 16:03:15) 
uç bir örnek belki de, windows update veya diğer adobe update vb. update'ler yapmış olabilir, sürekli format atıyorsa(msn'den virüs yiyip) başına gelmiş olması muhtemel.

ttnet avukatlarından abtash gururla sundu.
  • abtash  (21.01.09 16:35:07) 
Ilk faturaysa da olabilir. Ilk faturada ilk ay ve ikinci ayi topluyorlar ya da oyle bir sey. Faturayi incelediniz mi?


  • wpi  (21.01.09 16:48:21) 
bana da 700 ytl geldi..
daha 20 dakika önce öğrendim..

bu başlığı gördüm, tesadüfe bak..

türktelekom azına %+^%$#5&...
  • fuck milk get beer2  (21.01.09 16:49:11) 
windows yükseltmeleri, program yükseltmeleri, özellikle antivirüs yükseltmeleri buna sebep olabilir.

ayrıca bu limewire denen programı kullanıp, bin türlü mp3 indirdikten sonra ben bişey indirmedim diyenlerde var.
  • farera  (21.01.09 16:51:32) 
@fuck milk;
sıfır fazlalığı yok dimi? :S
700 ytl geldiğini e-faturadan mı öğrendin yoksa kota aşımına göre kendin mi hesapladın?
kota aşımına göre hesapladıysan, belli bir sınıra kadar (atıyorum 4gb kotası olan için 80 ytl ye kadar) fatura düzenliyorlar, kalanını bir dahaki aya devrediyorlar
  • hia  (21.01.09 16:54:56) 
yoo kotalı değil zaten net..

haziran temmuz ağustos faturalarımız ödenmemiş meğerse...
araya kaynamış.. aptal tt'da hiç bir şey söylemiyor aylardır..
başka bir iş için gittiğimizde (telefon hattı için bir işlem) o zaman öğrendik.. eskiden kalma borçlar, günlük faizleri falan birikmiş..
700 ytl civarında..
biz de yeni öğrendik akşam üzeri..

detaylı bi fatura alacam hafta içi bakalım, her bir kuruşunu teker teker açıklasınlar şu şunun parası, bu bunun parası toplam 700 ytl diye..
böyle saçma iş mi olur yaa.. çok sinirlendim..
dut yapraği mi bu.. para verecem ben.. ben yemişim bi bok araya kaynamış unutmuşum ödememişim.. hatırlatsana bana borcun var diye.. benim şubeye tesadüfen uğramamı mı bekliyorsun ille.. bu ne aptallık..
  • fuck milk get beer2  (21.01.09 17:22:45) 
@abtash hakılsın sanırım bu ay 10(ciddiyim)kere ciddiyim format attı.
@fuck milk get beer bizde bugün bu ayın brcunu sormaya gittiğimizde eylülden borcunuz var dedi ama çocuk ben yatırdım dekontu buluyum dedi.

  • enter saltman benim  (21.01.09 17:57:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.