[]

Erkekte uzun saç için

erkekim. uzun saçlıyım yaklaşık iki yıldır uzuyor saçlarım. şu an bel hizasında ve yanlar da omuz hizasının biraz altında. uzama aşamasında mahalle berberine gidip kırıkları aldırıyordum. daha doğrusu ben öyle sanıyormuşum aslında herif kırıkları alıyorum diye saçıma sürekli kat atmış. bu ayrı bi problem.

bunun yanı sıra da hala şampuanımı bulamadım. hangi şampuanı önerirsiniz. saçlarım dolaşıyor ve ağır. ön taraflar ince telli gibi hissediyorum arka taraflar kalın ve hacimli. şimdi ben her tarafın aynı olmasını istiyorum.

sizden ricam hangi şampuanı kullanayım ve saçıma ne tür bakımlar yaptırmalıyım.

 
oldum olası uzun saçlı birisi olarak;
öncelikle,

amerika'da yirmi yıl yaşamış ve kuaförlük yapmış bir tanıdığım bana her saçın farklı olduğunu ve her saça her ürünün iyi gelmeyeceğini, en ucuz, en kalitesiz şampuanların bile bazı saçlar için en iyi ürün olabileceğini, bunu da ancak deneyerek öğrenebileceğimizi, o yüzden ucuz ürünleri denemekten kaçınmamak gerektiğini söylemişti.

bu düşünceyle ucuz-pahalı bir çok şampuan denemiş birisi olarak en aklımda kalan etkinin toni&guy markası olduğunu (kızıl saçlar için olanını kullanmıştım) söylemek isterim.

ikinci sıraya da bc bonacure repair rescue serisini ekleyebilirim.

bugünlerde deneme amaçlı swarzchkopf (bakmadan yazdım yanlış olabilir) gliss boyalı saçlar için olanını kullanıyorum ve saçlarımın çok kuruduğunu hissediyorum.

sırada denemeyi düşündüğüm bir kaç seçenek daha var.

özet;
uygun şampuan bulmanın yolu tavsiyeden ziyade saçın kendisinde denemek..
  • holy diver  (08.02.13 08:51:10) 
şimdi aklıma geldi;

novocrin plasenta diye bir şampuan vardı, şu an hala var mı bilmiyorum. eczanelerden alınabilirdi. tedavi edici inanılmaz bir şampuandır.

ama (en azından o zamanlar öyleydi) çok pahalı olduğu için sürekli kullanılması paraya bakar. en azından bir süre kür olarak kullanılmasını şiddetle tavsiye ederim..
  • holy diver  (08.02.13 10:12:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.