[]

Bir kizin facebookta sevgilisinin arkadasinin profiline bakmasi normal mi

Bugun ofiste is arkadasim facebookta acti, sevgilisinin karizma bir arkadasi var onun profilini inceledi, resmine bakti. Bu bana anormal geldi, eksici arkadaslari tenzih edersek sizce normal mi bu?




 
normal degil, ozel hayat.


  • groovettyn  (07.02.13 23:10:54) 
(bkz: bir arkadaşım ekolü)

Anormal bence.
  • daddy  (07.02.13 23:11:21) 
tabii ki de normal değil


  • klasist  (07.02.13 23:14:11) 
La benim sevgilim yok ne ekolu? Olayi aciklamam gerekirse kizin kendi facebooku var, acip elemana bakti yan masamda. Artik kendi facebookundan mi girdi, sevgilisinin mi bilmiyorum ama onemli olan bu elemani inceledi bayagi.


  • Mikail bey  (07.02.13 23:14:19) 
Alici gozle bakmissa sikinti var..mesela ben meraktan foto bakarim kiz erkek..boyleyse normal


  • Barbunya2  (07.02.13 23:19:39) 
umutko, olabilir tabii ama ne bileyim bu baktigi elemanla sevgilisi birkac kez ofise de geldi, gormuslugum var gayet yakisikli eleman yani tanimiyor olamaz.


  • Mikail bey  (07.02.13 23:21:30) 
wast, sevgilisi dusunsun onu da artik. Bir kez de eski erkek arkadasinin resimlerini gostermisti bana ayni kiz, sevgisi kiskancmis o yuzden daha fazla kiskanmasin diye eski erkek arkadasinin kendisini yemege cagirdigini, ama kendisinin reddettigini soylemis. Tabii bize de bunu gercek gibi anlatti, aylar sonra soyledi sevgilisini kiskandirmak icin boyle bir yalan uydurdugunu.


  • Mikail bey  (07.02.13 23:29:23) 
umutko, sevindim bana katildigina. İsin daha da guzeli kiz boyle citkirildim, saf bir kiz ama ruh dunyasi bambaska. İnsallah aldatmistir bu salagi diyecegim de eleman iyi niyetli biri ona yazik.

Ben ozellikle bize yalan soylemesine anlam veremedim.
  • Mikail bey  (07.02.13 23:41:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.