[]

Lenovo mu Asus mu Dell mi?

Aşağı yukarı aynı özelliklerde olan laptoplardan hangi marka olanını tercih etmeliyim? Lenovo ve Asus kasa olarak daha önde fakat servisleri kötü diye duydum. Dell ise kasa olarak tam bir facia. Uzun yıllar kullanmak için alıyorum. Servis parça vs. önemli yani. Şikayetvar.com'da Asus ve Lenovo almış başını gidiyor. Ondan kararsız kaldım.




 
tabi ki dell.

lenovo teknik arıza durumunda çok sorun yaşatır. ülkemizde çok yeni bir marka. asusu hiç söylemiyorum bile tam bir çöp kendisi.
  • islergucler2  (04.02.13 16:25:51) 
üçüde büyük marka. hiçbirine kötü diyemeyiz. ben lenovo sahibi olarak son derece memnunum. bence senin tercihine kalmış. klavyesi, dizaynı, ergonomosi vs..


  • dokunmakalbime  (04.02.13 16:30:37) 
Asus ve Lenovo metal alaşımlı kasa iken dell plastik ve inanılmaz kalın. Dizayn olarak Asus ve Lenovo fersah fersah önde. Tek gözümü korkutan servislerinin tutumu lenovo ve asus'ta.


  • ozzyninpambukgotu  (04.02.13 16:33:44) 
kasa faktörü çok önemli. asus ve lenovo arasından ben asusu seçerdim.


  • raskolnikov2  (04.02.13 16:39:58) 
dell'in teknik servisini tek geçerim. hayatında alabileceğin en ilgili, hızlı, ücretsiz servis. ama bence asus daha kaliteli bir firma. asus al sen.


  • elalemin derdi  (04.02.13 16:50:15) 
ben dell kullanıyorum pc nin başına gelmeyen kalmadı bana mısın demiyor. en son sarj aletinin ucunu yamulttum o bile hala çalışıyor.


  • groundhog day  (04.02.13 16:52:37) 
şimdi firmalara bakalım ; lenovo çinin en büyük bilgisayar firması ve ibm'in pc bölümüne sahip firma
asus; dell le birlikte dünyanın notebook uzmanı tam üretim gerçekleştiren bir kaç firmadna biri
dell; bir biritanya kalitesi
3 firmada çok iyi durumda lenovo fiyat/performans konusunda daha üstün daha uygun fiyatlara bulunabiliyor. dell fiyatları uçuk ama ömürlük, asus orta ölçek ama son dönemde servis konusunda biraz sorun yaşadılar. yani öyle bir tercihtesin ki ne alsan olur. kişisel önerim asus yönünde tamamen asus fanboy gibi olduğumdan.
  • exodia  (04.02.13 17:05:29) 
Asus


  • ben smyrna  (04.02.13 18:14:09) 
lenovo:dayanıklı ama hantal imajı var,
asus:bence türküyede en iyi servis veren firma,
dell:bilmiyorum.
  • izole  (04.02.13 21:16:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.