[]

Bu bizim şarkımız olsun mu Necla?

Evet saygılı, sevgili ve değerli duyuru sakinleri.
Şu demode, pii ergen işi dediğimiz bu bizim şarkımız olayının aslı ve kuralları nelerdir? Misal bir taraf bu bizim şarkımız olsun diye ilişkiyi betimleyen bir şarkıyı önerse olur mu? Yoksa illa şarkıyla bir tesadüfi anı mı bulunmalı? Kısaca bir şarkının bizim şarkımız kategorisine geçmesi için yeter ve gerek koşullar nelerdir?



 
öncelikle köklü ve derin aşıklar kendi şarkılarını ancak ve ancak kendileri bestelerler. küçük ergen aşıklar akıllı olsun, hadlerini bilsin... bunun dışında, genelde sıradaki parça bizim parçamız olsun mu denilir, beğenilirse hatırlanır, beğenilmezse unutulur ve konu değiştirilir.

not: soruyu soran kişi badak mı acaba?
  • mehmettt  (03.02.13 05:54:08 ~ 05:54:56) 
www.eksiduyuru.com

bi bak derim
  • merkezefendi  (03.02.13 10:19:32) 
bu işin asıl raconu ney biliyor musun? her kıza aynı şarkıyı söyleyeceksin. sen değil onlar hatırlamak için kassın. genelde ben bob marley is this love? der öpücüğümü alırım.

edit: soruya cevap olmadı. sizi betimlesin romantik olsun yeter.
  • dirildimde geldim  (03.02.13 15:23:19 ~ 15:24:10) 
öyle bir tripcanlık veya şarkımız olsun illa diye bir durum yok aslında, sadece bu işin raconunu merak ettiğim için sordum, yoksa bizim şarkımız dediğimiz şarkı hani bazen sembolik olarak lafı geçer ya muhabbetlerde hah işte o zaman sorulduğunda aklımıza gelecek şarkı sinan özen kulağımdan öp beni olacak kadar ciddiyetle yaklaşmaktayız konuya ve evet badak bir insanım tespitcan arkadaşım aferim(evet m ile).


  • lunedor  (03.02.13 19:45:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.