[]

Ekşi duyuru'da sizi en çok bilgilendirmiş soru/cevap hangisi?

sorular/cevaplar

veya en çok bilgilendiren kişiler..


 
dinde reform hareketlerinde heykellerin burnunun kırılması sembolü doğmalara karşı çıkmanın aydınlık düşüncenin simgesiymiş.
resimlerde de kişilerin burunları (azizlerin burunları ve karga burun neredeyse) onların dini yetkinliklerini gösterirmiş.

ben sormuştum bu soruyu, the tudors bölümlerinde reform hareketleri sırasında ayaklanmalarda köylüler kilisedeki heykellerin burnunu neden özellikle kırıyor diye.

belki de sorduğum en önemli soruydu.

en çok bilgilendiren ufuk açan ise tartışmasız compadrito.(bkz: compadrito) (bkz: neredesin)
  • cecilia  (01.02.13 17:18:32 ~ 17:23:28) 
en çok bilgilendiren: ermanen


  • rotten head  (01.02.13 17:28:54 ~ 02.02.13 21:16:56) 
soru ve cevap olarak çok net bişey söyleyemem ama kişi olarak senin çoğu konuya katkının oldukça fazla olduğunu söyleyebilirim.


  • bunumu demek istedin  (01.02.13 17:31:27) 
en çok bilgilendiren/düşündüren söyledikleri ve verdiği örnekleri depolamak üzere yararlı bulduğum compadrito'nun cevaplarıdır.
mesela:
eksiduyu.ru ingilizce -dil- konusunda bana yol gösterici olmuştur.

www.hurriyet.com.tr
www.hurriyet.com.tr
ekonomi.milliyet.com.tr

böyle bir dökümanı duyuru entry'sinden almıştım ve hala saklamaktayım. daha bakmadığım birçok yardımlarıyla...

@mahsunkul'u da atmamak lazım. eksiduyu.ru
  • erenbey  (01.02.13 17:43:44 ~ 17:44:53) 
ermanen, compadrito, tdl


  • Idonthaveausername  (01.02.13 17:46:46) 
tabi ki ben. ama bazen cok usengec oluyorum. bildigim sorulara cevap yazmaya useniyorum :(


  • lorenzen  (01.02.13 19:22:51) 
@rotten head

ilk cevabinizda, "compadrito'yu cok ukala buluyorum" yazdiginizi gordum ve size tesekkur etmek icin bu soruya cevap yazmak istedim. ama ilk yazdiginizi edit edip, o kismi silmissiniz, keske silmeseydiniz. cunku ben de kendimi cok ukala buluyorum ve bu durumdan son derece rahatsizim. ama zaman icerisinde, bu konuda kendimi ve nefsimi terbiye etmeye kararliyim. kendime ornek aldigim kisi ise, cosmicstring hocamiz. insallah ben de bi gun, onun gibi kibar ve zarif olabilirim.

@cecilia ne diyceemi bilmiyom. veriyon gazi, sonra bunnar oluyo. sagol, varol...

@erenbey ve Idonthaveausername - cok tesekkur ederim...

@ermanen - sizin kadar arastirmaci ve kulturlu olabilmeyi isterdim ben de... bu soru icin ayrica tesekkurler.
  • compadrito  (17.02.13 04:25:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.