[]

öyle bir uyku hapı ki ..

içtiğimden 15 dk sora bayılabileyim.7-8 saatlik uykudan sonra da rahatça kalkabileyim.

not:atarax falan pek bir işe yaramamakta bu arada.


 
tolvon!! hatta 10mg lik tableti, yarim tane al! uzun sure bile kullanabilirsin. aliskanlik yapmaz. doktor tavsiyesi yani. rahat rahat kullanabilirsin. ama rahatca kalkma olayini sagliyabilecek hic bir uyku hapi yok. onun icin bitkisel ilaclara bakman lazim.


  • ne nicki be(2)  (14.01.09 21:56:51) 
warsa ben de talibim. arkadaş ne veriyorsa iki katı. :D

bildiğim kadarı ile o kadar kısa sürede uyutan ve o kadar kısa sürede kalkabileceğin bir hap yok. büyük ihtimal uyku düzeni için istiosun. antidepresan sana tavsiyem. bir bir buçuk saatte etki istediğin zamanda da kalkma. istediğin zaman 3 saat değil tabi yedi sekiz falan. tabi böyle ilaçlar bodoz kullanılmaz. en iyisi doktora sormak
  • ayiadam  (14.01.09 21:57:23) 
tolvon derim ben de.
ağızda kuruluk yapması en büyük sorunu. 10mg'ın yarısı bile kafi (mesela 12 saatlik uykundan kalkalı 6 saat olmuşsa bile uyuyabiliyorsun), fakat 15 dakika değil 1-1.5 saat önceden alman gerekiyor. reçetesiz satılıyor sanırım ben 1-2 senede bir kutu bitiriyorum o yüzden en son alalı baya oldu ama reçetesiz alıyordum, taa zamanında doktorum uyku bozukluğu için vermişti.

  • kurukafa  (14.01.09 22:11:33) 
desyrel kullandım ben. yarım saatte bayılacak kadar uyku basıyordu. aynı zamanda antidepresan kendisi. bağımlılık yapmıyor. doktor tavsiyesiyle almıştım elbette. ve sana da doktora gitmeni öneririm.


  • Omayra  (14.01.09 22:32:16) 
remeron


  • ysrn  (14.01.09 22:52:04) 
bütün desyrel beni yere seriyor resmen. ilk aldığım gece mışıl mışıl uyudum, sabah uyandım ama refleks, tepki vs bir şey kalmamıştı. berbattı o gün. dr yarım dedi. aklınızda bulunsun, kişiden kişiye çok değişiyor vücududn tepkileri


  • mermaid  (14.01.09 22:53:08) 
remeron daha iyi olur..tolvon kalktiktan sonra bogazi mahfediyor..yanliz remeronu ilk alista 24 saate yakin uyuyabilirsin..(remeronu yarim tabi tam alma)


  • sufishco  (14.01.09 23:00:58) 
xanax..en bi güzel uyutucu..yeşil reçete olması sizi korkutmasın..gayet laik bi ilaçtır..


  • tearif  (15.01.09 01:55:30) 
xanax'ın ciddi bi bağımlılık yaptığını çevremdeki bir kaç insandan biliyorum.(ki bi tanesi bakırköyde yatmıştı sırf bu nedenden dolayı) ama yine de teşekkürler:)


  • szqnn  (15.01.09 02:00:58) 
burada yazılan xanax dışındaki tüm ilaçlar reçetesiz alınabiliyor mu peki?


  • tom riddle  (15.01.09 04:13:20) 
burada yazılan ilaçları eczaneden reçetesiz alabiliyorsunuz diye o ilaçlar reçetesiz değildir. xanax ise yeşil reçetelidir. yani uygun dalın hekiminin reçetesi olmadan eczaneler veremezler, suçtur.

vücut düzeniniz ile ilgili bir sorununuz varsa direkt hekim önerisi dışında asla bu tarz ilaçları kullanmayın
  • trocero  (15.01.09 08:04:49) 
ilaçlı uyku hapları masumane haplar olmadıklarından dolayı, reçeteli de olsalar, reçetesiz de olsalar kullanılmamalarında fayda vardır. ancak ve ancak doktor nezaretinde kullanılmaları gerekir. en büyük zararları sizi bu gece uyutmalarına rağmen, sık kullanılmasalar bile bir süre sonra bağımlılık yaratıp uyku düzeninizi tamamen bozmalarıdır. bunun yanında insanın sinir sistemine yaptıkları gereksiz yüklenme sonrasında uyku harici zamanlarda da karakterinizi etkileyecek kadar önemli değişiklikler yaratabiliyor.

bu tarz ilaçları kullanmak yerine, daha doğal yöntemleri deneyebiliriz. örneğin melisa çayı insana hem huzur verir, stresini alır, hem de uyku getirir. benzer bir şekilde sarı kantaron da doğal bir antidepresandır.

kısacası ibik gubik sentetik kimyasal ilaçlar almak yerine, doğanın bize bahşettiği o güzelim çayları içelim içirelim. evet bunu yapalım.

sabah ofiste iş güç olmadan oturmak ne zormuş be..
  • co2s2  (15.01.09 08:46:35) 
Eğer bünyen kimyasallara çok alışık değilse; bitkisel ya da yarı kimyasal şeylere yönelmeni tavsiye ederim. gnc de bununla ilgili bir hap hatırlıyorum ama adı aklıma gelmiyor şimdi. Gnc dediğine göre bitkiseldir ama ben yine de azıcık da olsa kimyasal kullandıklarını düşünmekteyim. Ama kimyasallarla iç içe yaşamış biriysen, ilk hapşurukta 2. kuşak 1000 mg antibiyotik'e saldıran birisi isen doğal yolların çare olması biraz zor.
hem zaten niye oluyor ki?
süt iç, ayran iç, spor yap, koş, seks yap, hayvan gibi sıcak duş al, kitap oku, klasik müzik dinle... ama kimyasallar en son tercihin olsun, bugünden itibaren kimyasallardan uzak yaşayacağına da söz ver.
  • chemsuk  (15.01.09 11:15:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.