[]

Kayseri Otogardan Havaalanına Gitmek?

Bu perşembe akşamı 18-19 civarında kayseri otogarında olacak (yeni yapılan bir otogar var ya işte orası) ve 21 uçağı için en geç 20'de kayseri havaalanında olması gereken bir kişiye nereden ve nasıl gidileceğini (otobüs, minibüs, taksi, tabanway?) anlatın lütfen. anneye anlatır gibi anlatın zira hiçbir fikrim yok bu şehir hakkında. yakınmış havaalanı şehir merkezine ama yeni otogar şehrin dışında gibi sanırsam...




 
ben bundan 1 ay önce senin probleminin aynısını yaşadım. kayseri havaalanına indim , ordan otogara geçtim. hava alanına indiğimde saat 21,00 gibiydi. bir arkadaşım beni aldı. otogara bıraktı beni.
giderken biraz konuştuk.
havaalanına minibüs filan çalışmıyor. belediye otobüsü de çalışmıyormuş. zaten garip bir yerde. otogar desen daha bir garip. oradan otobüs vardır ama merkeze.

bence hiç riske atma olayı. atla taksiye git havaalanına. ayrıca havaalanı öyle pek şehir merkezine de yakın değil.

www.kayseri-bld.gov.tr

bu linkteki hareket memurluklarını da arayıp sorardım yerinde olsam.
  • detroitli kizil  (13.01.09 13:58:26) 
otogar - havaalanı taksiyle 15 dakika. hadi sürsün sürsün yarım saat sürsün, taksiye atladın mı rahat rahat yetişirsin yani merek etme : )

otobüsle şunla bunla uğrasma boş yere.
  • nen var kuzum  (13.01.09 16:18:46) 
kendim gittim gördüm:
terminalden (yeni terminal) herhangi bir servisle meydana gidin (meydan dediğim büyük bir park ve hilton otelinin olduğu, bol tarihi eserlerin bulunduğu yer. meydanda hunat camii denen bir yer var o caminin arkasında birkaç dakika yürüyüş mesafesinde havaalanına giden minibüsler var, 20 dakika felan sürüyor minibüsle, 1,2 lira :P akşam 7,30'a kadar varmış ama.

edit: eğer dediğim saatten sonra havaalanına inerseniz (21.30 mesela) taksiyle gitmeniz gerekiyor terminale ki 33 lira tuttu. evet istanbul'da taksi çok ucuz bir kez daha gördük.
  • cinematography  (19.01.09 11:35:20 ~ 30.06.09 15:47:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.