[]

karmaşık :) -film izlemece

soru gibi duyurum da karışık olmuş, pardon. ne yapsam bilemedim. bi bakıverin :)

ted - dublaj (imdb: 7.5)
cloud atlas - altyazılı (imdb: 8.0)
sleep tight - dublaj (imdb: 7.1)

çok alakasızlar biliyorum ama bakınırken onlar çarptı gözüme. birinden birini mi izlesem? hangisini izlesem? yanında bira mı içsem tuborg yoksa filtre kahve mi yapsam? sevgilim askerde, canım sıkılıyor. ayrıca okumak için bekleyen kitaplarım da var, oturup onları mı okusam?

yoksa the pianist'i mi izlesem? unuttum filmi ve adrian brody hastası bi insanım.

ayrıca normalde dublaj sevmeyen bir insanım. ted dublaj iyi olabilir gibi geldi ama sleep tight'ı bilemedim. bu arada filmlere filmifullizle.com ya da pocto'dan izlicem. başka tavsiye de alabilirim.

ek olarak prescious var elimde, eski oscar şeylerinden. soul kitchen var.

 
Wrecked izle adrian brody'den nefret et. Bu kadar boş bi film olamaz yani. Ayrıca kokoloji testleri yap, çok güzel zaman geçiyo onlarla.

İlla film seçilecekse cloud atlas.

(Ayrıca imdb puanlarını da yazmışsınız ama kime göre neye göre takılmayın bu kadar puanlara.)
  • buzbebek  (20.01.13 21:40:31) 
woody allen'ın anything else'ine devam ediyorum şu an. gerçi imdb notuna göre film izlediğin için puanı düşük bulup izlemeyeceksin.

imdb notuna göre film izlenmez. yönetmene ve öykü tipine göre film izlenir.
  • atmosphere  (20.01.13 21:42:23) 
Ted dublajsız olsaymış iyiymiş.

Cloud Atlas'a kafa patlatmak gerekiyor.

Sleep Tight'ı izlemedim ama akşam akşam korkmanın ne anlamı var? :/

Soul Kitchen + Bira. Valla bak. Süper gider bu ikisi. Teşekkür ediceksin.
  • otonom  (20.01.13 21:43:21 ~ 21:44:03) 
@buzbebek, hmm izlemiyim o zamano filmi. kokolojiyi önceleri yapmıştım. sonra kitapları da verdim gitti :) puanları ben de takmıyorum aslında ama bazıları için cidden anlam ifade ediyor, ondan ek bilgi olsun diye yazdım. bir de 7'nin üzerindeki filmler genelde hakikaten güzel oluyor. 4 puanlı filmlerden de harika şeyler çıkabiliyor ama biraz daha şansı artırmış oluyorum hakkında hiç bir şey bilmediğim bir film sözkonusu olduğunda.


  • dasher  (20.01.13 21:43:24) 
soul kitchen izle. eğlencelik.


  • geven kafa  (20.01.13 21:43:28) 
@atmosphere, imdb notuna göre izlemiyorum filmleri. siteyi açtım, daha önce adını iyi duyduğum bu filmleri görünce kenara aldım. onu da ek bilgi olarak yazdım, sayfayı açınca yazıyordu aşağıda. midnight in paris izlemiştim ondan ve bayılmıştım. onu da sever miyim sence? :)


  • dasher  (20.01.13 21:45:16) 
kitap oku ohh mis


  • dsgoo  (20.01.13 21:52:56) 
terapi gibi. nasıl sevilmez ki bu film :)


  • atmosphere  (20.01.13 22:54:27 ~ 22:54:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.