[]

Neden Üniversite?

soru başlıkta.
Not:Bu başlık üniversiteye hazırlanan goodyes'e motive olunması için açılmıştır :)



 
universite de kızlar teklif ediyormuş :)


  • sanrey79  (19.01.13 12:24:16) 
Bölümüne bağlı olarak üniversitenin katttığı şeyler de değişkenlik gösterir. Meslek anlamında bazı bölümlerde okumak yerine iş hayatına atılmak bence daha mantıklıdır. Bazı bölümlerde değildir.

Fakat sosyal olarak soruyorsan gene üniversitesine hatta okuyacağın kampüsüne göre değişkenlik gösterir.
  • reyals  (19.01.13 12:30:09) 
@Barut Uluslararası ilişkiler veya Radyo sinema televizyon


  • goodyes  (19.01.13 12:43:15) 
çünkü çimler yatağından daha rahat. ve ağaçların arasından gökyüzü daha güzel. hadi hayırlısı.


  • yetmisbesa  (19.01.13 12:44:57) 
ögrenci kuluplerinde sıkılmazsın ve bazen ufuk açıcı muhteşem hocalardan ders dinleyebilirsin sadece bir hocam böyleydi ama olsun


  • kanguru mu  (19.01.13 13:49:42) 
radyo tv sinema okumanı önermiyorum. aslında iletişim fakültesi okuma. iletişim fakültelerinde sana ağırlıklı genel kültür dersleri veriyorlar. örneğin bir sinema tutkunuysan ve kendini bu sektörde görmek istiyorsan, şimdiden kapağı bir yönetmenin yanına at. onu bir okul olarak gör. bu arada da radyo tv sinema bölümündeki dersleri internetten öğren, kitaplarını al, oku, kendini geliştirmeye bak. 4 sene sonunda üniden mezun olan bir gençten çok daha önde olacaksın.

kimse de sana diploma sormayacak. bu benim edindiğim altın değerinde bir hayat tecrübesidir. aklında bulunsun.
  • mkrn  (19.01.13 19:01:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.