[]

uyduneti aradim sonunda

uyduneti dun aradim, ben size varicam ama biraz ikna olmam lazim minvalinde, telefona cikan call center calisani gayet duzgun konusan bir kizcagizdi, tonlarca salakla konusmus olarak ilk bunu bir takdir ettim, hele bismillah en azindan turkce biliyordu. sordugum sorulara yeterli cevaplar geldi fakat bu cocuklara yalan soylettiklerini bildigimden gelen cevaplara guvenemiyorum mesela ben buna sordum ankara incesu mah. icin portlarin doluluk oranini ogrenebilir miyim dedim, bu bilgiyi paylasamayacaklarini fakat zaten eger bir bolgede portlar belli bir doluluk oranina ulastiysa bu bolgeye yeni kullanici kabul edilmedigini soyledi, simdi mantiken bu super bir yaklasim olarak duruyor ama guvenmiyorum. bazi baska sorular da sorduktan sonra telefonda 1mbps uydunet ve teledunya icin basvuru yaptim, sadece kimlik bilgilerimi aldilar, nasil olsa eve kurulduktan 7 is gunu sonrasina kadar cayma hakki varmis.
benim simdi aklima takilan
1- gercekten portlarin doluluk oranini ogrenme hakkim yok mu?
2- bana soylediklerine yani port dolu olsa zaten almayiz yeni kullanici olayina siz inanirmiydiniz?

 
2ye inanmazdım.


  • battlenet  (19.01.13 11:51:47) 
2- inanırım. belli bir doluluk oranı demiş zaten. yani %100 olduğunda doluluk oranı yeni kullanıcı kabul etmezler. o belli oranı %100'ün altında bir değer olarak belirtmiş olsaydı inanmazdım.


  • lemmiwinks  (19.01.13 11:57:56) 
ttnette de var dediğin olay,

1 deki olay pek önemli değil de,

2 deki soru olayı, ttnette de var yer olmadığı halde aldılar beni 2-3 hafta sonra bağlandı.
  • patos64  (19.01.13 11:59:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.