[]

kitap indirmek

merhaba sevgili duyuru böyle klasik türk eserlerini klasik dediğim saatleri ayarlama enstütüsü bazında kitaplar öyle taşuku talat ve fitnat değil elbet, şairlerimizin vs kitaplarını indirmek istiyorum teker teker alacak gücüm yok şimdilik zaten kendi paramı kazanınca arşivleyeceğim kitap olarak muhakkak şimdi bunları indirecek bir site olur efenim bir blog olur siz şahsi arşivinizden yardım edersiniz falan tüm tekliflere açığım bana bir yol gösterin ben pdf olarak nasıl ulaşacağım bu kaynaklara?




 
bazı kitapçılar okuyup getirdiğiniz kitabı temiz olmak şartıyla 2-3 tl fiyat kırıp geri alıyor. kiralamış gibi oluyorsunuz. ayrıca halk kütüphaneleri var, öğrenciyseniz üniversite kütüphaneleri var ödünç alabilirsiniz. bence hiç pdf işine girmeyin bende bir dolu kitap var bilgisayarda hiç birini açıp okumuyorum. biriktirdiğimle kaldım.


  • bihaber  (17.01.13 18:43:54) 
tabi bildiğiniz öyle kitapçılar varsa önerebilirsiniz istanbul içi.
üniversite kütüphanelerine maalsef uyum sağlayamıyorum yani aldığımı belli bir sürede okumak zorunda kalıyorum yetmiyor ekstra günler için ödeme yapıyorum falan bir de iki üç lira için gitir yatır dekontu getir zor oluyor benim için.
bir bakalım pdf işine alışamazsam gene kitaplara devam zaten..

@orhan tv silmem tabi, daha da ekleyen olacaktır arşiv niyetine kalsın köşede :)
  • musluksuyu  (17.01.13 19:02:53) 
istanbul'da beyazıtta cadde üzerinde (sahaflar değil yani) özbek çarşısı vardı. yanında bir bina daha var ikisi hep kitapçı. onların birinde ikinci katta as kitapçı var. ben kitap açık sınav yapan hocaların gerreksiz kitaplarını ordan alır sınavdan sonra götürür 2-3 lira düşer paramı alırdım. bana kitabı şu fiyattan geri alacağım diye bir kart verirdi.

bunu yapan başka kitapçılar da var ama ben bunu biliyorum. özellikle öğrenci ya da paranız olmadığını anlarlarsa bu kitabı al getir şu fiyattan geri alırım diye kendileri teklif ediyor. siz de sorarsınız yine aynı şekilde temiz geri getirsem alır mısını diye.
  • bihaber  (17.01.13 19:18:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.