[]

vücut boruyu yedi

arkadaşlar vize-final zamanı mümkünatı yok uyuyamıyorum, uyku düzeni die bişi kalmamış durumda, öğlen ikide belki uyuyabiliyorum, gece dokuzda kalkıyorum, ertesi günü birde yatıp onbirde kalkabiliyorum. bünye tamamen saçmalamış durumda, ne yapmalıyım hiç bi fikrim yok, önerileriniz? (yat, uyumaya çalış demeyin, bi gecemi tamamen o işe yatırdım. yok olmuyor)




 
Uyumaya çalışmak yerine hayal kur. Eğer yeterince keyfin varsa böyle sevebileceğin gibi yerler hayal et. Ordan oraya giderken pıt diye gidiyor insan. Ben özellikle animelerdeki yerleri falan hayal ediyorum, sıfırdan kurmak yerine daha kolay oluyor hayal etmesi

Edit: öncesinde papatya çayı iç biraz, kimisi melisa da tavsiye eder. sonra yavaş bir müzik koy. Öncesinde ılık bir duş al. Mumlar falan yak
  • ilkdefa  (09.01.09 22:44:14 ~ 22:45:35) 
televizyon karşısı (kısık sesli olacak) + 2 ya da üç bira el altında hazır bulunacak, varsın ısınsın + stv veya kanal 7 gibi bi kanal açılacak ve kumanda uzağa fırlatılacak. 3 saat içinde uyursun. gerçekten. biraları yavaş iç.


  • dehri  (09.01.09 23:11:32) 
tiviyi aç. ışıkları kapat. bir koltuğa uzan. bir kanalı seyret bir yandanda ılık bir süt iç.. üstünede bişey al uyuya kalcağından gece üşüme:)


  • pamuk proton ve 7 elektron  (09.01.09 23:39:37) 
  • alkolik imam  (09.01.09 23:45:31) 
Gündüz uyumayın. Çaya kahveye abanmayın.


  • neronas  (09.01.09 23:51:29) 
bu tarz ilaçları doktor tavsiyesi olmadan içmek yanlış ama ben de senin durumundayken bazen laroxyl denen ilaçtan kullanıyorum bebekler gibi uyuyorum.tabi önce doktora falan danış.


  • jack n brooks  (10.01.09 00:23:50) 
ben de boyleyim. uyuma. nolcak. sınavlar bitince uyursun.


  • likeinme  (10.01.09 14:41:33) 
senin gecen ve gündüzün karışmış arkadaşım. ben de öyle olmuştum. öğlen yatıp akşam kalkıyordum, sonra 24 saat hiç yatmadım, saat akşam 12 yi gösterince girdim yatağa ve pc yi açık bırakıp sabah 8 e hard rock müzik çalması için ayarladım. sen de böyle yap en geç 1 de yatarsın, ama sabah 8 te kesinlikle kalk. bunu iki gün üst üste dene sonra telefonu ayarlayıp kalk sabahları düzelir.


  • mtrsykl  (10.01.09 18:37:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.